上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.8k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 01:49 發表 查看引用來源
聞說大家出大廳坐了半小時後就説休業,其他唔知,你問下佢地经理吧😂
JLW係直接清埸🙄

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-3 13:13 發表 查看引用來源
富士,油麻地富士
個jc 按摩按得非常好
跟住就開大
我都唔想, 我都冇諗住開大
其中一間起元朗, 手打. 另一間就係富士, 以為最多手打, 點知上套吹, 都OK啦. 後尾話坐上黎, 我都冇諗住開大.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-3 11:40 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 大口Sam 於 2023-7-3 09:04 發表 查看引用來源
最近一個星期去左本地兩間SN, 水夠力, 又有冷熱水池, 又有真SN房. HKD7xx全包, 一間手打, 一間入埋洞.
但冇後生 ...
E家深圳真係難搵到後生又有服務既技C了. 大堂會多D, 但入房又貴, 最多都係手作仔 上中下路一般只通一路, 好彩有兩路. 所以都好少人提指數666.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 00:27 發表 查看引用來源
收到料尊尚得一个技c冇全果同磨棒係3333😁😂你去嘆一下💪
只知在福田,地址唔知,但知都唔會去住,嚴打期間無謂去高危地方

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 00:22 發表 查看引用來源
九龍灣今日直接清埸😂非常刺激💪👍😀🤗☺️😁
都打了成個月啦,真係唔知嚴打到幾時?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-4 08:41 發表 查看引用來源

其中一間起元朗, 手打. 另一間就係富士, 以為最多手打, 點知上套吹, 都OK啦. 後尾話坐上黎, 我都冇諗住開大.
都是講句 最緊要細路爽😂

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-4 08:44 發表 查看引用來源
E家深圳真係難搵到後生又有服務既技C了. 大堂會多D, 但入房又貴, 最多都係手作仔 上中下路一般只通一路, 好彩有兩路. 所以都好少人提指數666.
好彩我還有三件668年轻囡囡,其中一个可以吞噬美容宝品。刚刚了解,話時話原来重有囗埸,👍不過個埸十足時光 比較舊 但無臭味🤣, 可能年紀比較大 20到尾 ,己联系幾个技c知道冇問題,不過唔敢去🙄 因為高危地方🤔吃住老本先又可约外出泡泡浴,不過贵☺️🤗

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-4 11:08 發表 查看引用來源

只知在福田,地址唔知,但知都唔會去住,嚴打期間無謂去高危地方
对呀~我去個D係試業水會,好安全,不便公開😁晚上或下午去多高危🙄

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-4 11:17 發表 查看引用來源

都打了成個月啦,真係唔知嚴打到幾時?
吾打邊有油水食, 甘多年何來停過

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-4 08:44 發表 查看引用來源
你唔好踢爆,猫哥及其分身大陸技C,可以食奶,乃撻,大車一定得,等於666,兵有你講到指數咁低我自己060咋。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆