上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/3/2022 14:40 發表 查看引用來源

係,呢個時候,男人少不免就會產生征服心態。
男人最滿足係征服女生生理之餘,心理都要霸佔埋,令女生回味時第一個就係諗自己。
開著咗征服mode,查實同精服模係咪差唔多嘅呢?
征服咗女伴之餘,千祈要記得摸下佢頭髮,讚下佢乖讚下佢叻叻🐷先好,等佢習慣咗被讚,下次當未到征服mode嘅時候讚下佢,會有意想不到嘅效果出現㗎呢😬

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 27/3/2022 14:41 發表 查看引用來源
要大力啲呀
唔使用力已經典床典蓆囉喎,用埋力女伴會吃不消求饒,而且完事之後因為用力得滯而被頂到痛就唔巧啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/3/2022 14:43 發表 查看引用來源

我果度D鬼好fd架,樓上層數係紅酒倉,樓下係整野食,佢地識左之後,好興星期6,(星期日唔知有無啦下)約晒D鬼妹一齊飲飲食食,有次我走時等𨋢,見個鬼佬帶住幾個鬼妹,一人一杯酒拎住咁去樓下果層會合另一個,佢地就真係Happy嘞。 ...
鬼妹啱阿星呀,how's it going, sweetie? Fancy for a hug? Awww come to uncle yeah?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-26 12:30 發表 查看引用來源
HAHA......其實margic mirror隔唔隔音既呢下?
我諗雙層玻璃隔音掛…

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-26 13:12 發表 查看引用來源

我覺得自己老婆靚過好多廿零歲嘅女仔。🤣🤣🤣
我都覺得妻子很美…! 哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-26 14:36 發表 查看引用來源

係,其實男人40以上,會注重儀容,往往仲可以追番多少年青既風采。
尤其男人一去呢個歲數,頭髮同肌肉流失,體力開發變化,keep唔keep真係好大分別。
有女教練教深蹲,翹臀直接吸引男人目光,其實男人一樣要練下,因為股腰大腿好力就 ...
貼身褲,如果唔挺就麻麻地。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 15:25 發表 查看引用來源

樓梯阿星都有試過,公司大落地玻璃試過,飛機上面商務倉嘅厠所試過,小巴後座試過,係冇試過戶外,阿星都怕蚊咬呀😬
秋冬天少啲蚊~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:12 發表 查看引用來源

最多都係去旅行係自己間房熄燈
係落地玻璃隔離做🤐😛
望住萬家燈火…?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-27 15:53 發表 查看引用來源

開著咗征服mode,查實同精服模係咪差唔多嘅呢?
征服咗女伴之餘,千祈要記得摸下佢頭髮,讚下佢乖讚下佢叻叻🐷先好,等佢習慣咗被讚,下次當未到征服mode嘅時候讚下佢,會有意想不到嘅效果出現㗎呢😬 ...
讚佢肯被征服…?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-27 14:43 發表 查看引用來源

我果度D鬼好fd架,樓上層數係紅酒倉,樓下係整野食,佢地識左之後,好興星期6,(星期日唔知有無啦下)約晒D鬼妹一齊飲飲食食,有次我走時等𨋢,見個鬼佬帶住幾個鬼妹,一人一杯酒拎住咁去樓下果層會合另一個,佢地就真係Happy嘞。 ...
我都好掛住大班人party日子…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆