上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
1.3k  346.8k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-6-15 01:19 AM 發表

有影,我cut左唧
:smile_15: hihi

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-6-15 12:45 AM 發表

係呀...
仲有咩 posts 呀? :smile_04:
office 妹妹你真係做左我既女神啦!!! 多謝你既 update 靚靚. [正]

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-6-15 01:18 AM 發表

你去「搜索」搵得返晒出黎個喎...
仲有 "性愛故事精華錄" 中也有妹妹的筆跡

嘩~~~妹妹~~~~
我只可以話係男人都想同你玩返晚

睇相就已經有衝動=.=
我諗你極有資質去指av,av女星都比唔上你,睇你d post 睇到我眼都突埋@@

不過講返句公道話,你d咁既行為係岩嫁,繼續,我支持你.....d post攪到我追-.-......好期待下一集.....

一直睇唔到上身,其實你napple是否同樣大??  ......唉..諗起又想黎.......

妹妹~我有一個提議~
就係你send哂你d相比我,當然係你已cut了樣的啦
之後我整個日曆出黎分比大家~
如何?:smile_40:
估計你的相會有365相以上的~:smile_40:

support you (above bro)

引用:
原帖由 我恨無情 於 2008-6-15 01:53 AM 發表
妹妹~我有一個提議~
就係你send哂你d相比我,當然係你已cut了樣的啦
之後我整個日曆出黎分比大家~
如何?:smile_40:
估計你的相會有365相以上的~:smile_40:
如果每日發一張,儲齊365張獎三幅妹妹最大尺度嘅神秘大相,到時過半數香港人睇都唔出奇.........好興奮

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-6-14 16:24 發表

版規唔可以放露點相嘛,如果可以既,我唔介意架:smile_40:
我要呀......

hehee ^^

回覆 1# 的帖子

可否分享下d相呀???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆