上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  339.8k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 07:52 發表 查看引用來源
但個老友之後補充左一句,雖然閃過,但都好有印象,已射🤭
比返老婆睇老友回應,感覺到佢表情有一絲自豪,女人就係咁😂
講得非常啱,只要你讚下女性個樣靚身材好,佢已經鬆毛鬆翼。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 07:12 發表 查看引用來源
我更衰d係會扮襟錯sd比老友,之後又匆匆del返張相,睇到就睇到,睇唔到冇嘢講,sd錯嘅相仲系會见樣,係唔系好刺激😂
有次我特登係老婆面前襟錯,又特登係佢面前大叫,仆街sand錯相比人,佢問我乜事,我又扮匆匆del返張相,仲特登話個老友 ...
女人把口就係咁樣成日話怕畀人睇蝕咗佢,其實佢個心都唔知幾開心有人睇到佢個身材。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 07:12 AM 發表 查看引用來源
我更衰d係會扮襟錯sd比老友,之後又匆匆del返張相,睇到就睇到,睇唔到冇嘢講,sd錯嘅相仲系會见樣,係唔系好刺激😂
有次我特登係老婆面前襟錯,又特登係佢面前大叫,仆街sand錯相比人,佢問我乜事,我又扮匆匆del返張相,仲特登話個老友 ...
我就試過甘玩,之前一向有同D老友大家睇咸相,呢個老友一向系識我地两公婆,之前我都有比過我老婆D波同閪相佢欣賞,當時當然話D相五系我老婆啦,但有一次佢留意到D相,條女只介指同頸縺甘似你老婆带緊既一樣,我先話其實之前比佢睇既相,全部系我老婆既,之後就耐五耐sd我老婆露哂面既淫相比我老友欣賞!🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-2 18:27 發表 查看引用來源
預報明天中午快閃,出張打開两片牛肺,清晰見到玉洞口同菊花位既少毛相,比大家評論下丫!😁
好心急

引用:
原帖由 friendho 於 2021-2-3 12:15 發表 查看引用來源
好心急
我都是呀!

引用:
原帖由 friendho 於 2021-2-3 12:15 PM 發表 查看引用來源
好心急
哈哈!有冇甘誇張丫!🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-2-3 10:59 發表 查看引用來源

講得非常啱,只要你讚下女性個樣靚身材好,佢已經鬆毛鬆翼。
連隻閪d hi毛都鬆起哂👍

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-2 18:54 發表 查看引用來源
中午1200至1300之間丫!😁
等緊欣賞🤭👍👍

回覆 1276# brandy888 的帖子

我冇遲到呀?唔見嘅?😁😁

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 07:12 AM 發表 查看引用來源
我老婆就試過一次真系比人had左入一個apps,將佢平時D性感露點睡衣相,由私人睇變成公開睇,最後由佢一D好朋友通知佢,佢先知,但已經比人三點盡露睇晒,不過好彩D相系冇露面既!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆