上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-21 14:18 發表 查看引用來源

近日都幾忙,師兄忙嗎?
最近正式開啟番好多野,唔知大家又會唔會真係邊度都去呢?
我聽新聞,D人講茶樓啦,樂園啦,都搶住去,忽然感覺係,香港以前去外地旅行先叫去左玩,而家本地可以玩都已經好滿足同開心。
大家玩還玩,都記得小心 ...
近排超忙…

其實之前我都個個禮拜去飲茶,飲完去飲杯咖啡,再散步。街度少人,其實都似响外地。

之後多人出街,又變翻香港。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-4-21 14:54 發表 查看引用來源
分享下無聊事,小小低B的制服幻想,大家多唔多見女生穿制服時,會諗下制服以外既佢地係點既呢?

成日聽人講,買手機正,但整手機煩,咁煩唔煩都係一件事,等整果下悶就一定。話說小弟壞左手機,今時今日,壞手機心情真係可以跌落谷底,咁 ...
哈。幻想下,返工就職業談吐,放左工就熱性如火…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-22 16:13 發表 查看引用來源

有時啲女仔真係某乜界線,阿星真係好有衝動想推低佢…………係推開佢先啱。好多人其實都會用自己嘅標準去量度人地,而舒適距離就係其中一種,阿星手長,舒適距離比平常人多大概一呎左右,你行到埋阿星三呎射程距離之內,會令阿 ...
哈哈。佢頭髮有冇香水味呢…?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 22/4/2022 21:06 發表 查看引用來源
哈哈。佢頭髮有冇香水味呢…?
真係唔講猶自可,一講星扯火,邊樹有人把頭髮咁死長四圍撥嚟撥去打男人手一啲香味都某咁孤寒㗎真係😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-22 16:13 發表 查看引用來源

有時啲女仔真係某乜界線,阿星真係好有衝動想推低佢…………係推開佢先啱。好多人其實都會用自己嘅標準去量度人地,而舒適距離就係其中一種,阿星手長,舒適距離比平常人多大概一呎左右,你行到埋阿星三呎射程距離之內,會令阿 ...
HAHA.......師兄咪咁,人與人之間既距離已遠,有時呢D不妨睇下佢咩料嘛。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-4-22 21:00 發表 查看引用來源

近排超忙…

其實之前我都個個禮拜去飲茶,飲完去飲杯咖啡,再散步。街度少人,其實都似响外地。

之後多人出街,又變翻香港。
係,但真係見好多吉舖,短期仲可以,長遠一定要開通番旅遊,出入境等等。

點估到香港都有大部份出街都只係香港人既日子。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-4-22 21:05 發表 查看引用來源
哈。幻想下,返工就職業談吐,放左工就熱性如火…
一定啦,果幾位𡃁妹都知斯文中帶惹火,所以師兄有興趣可以上去幫襯下,我指買個手機殼。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-23 13:30 發表 查看引用來源

真係唔講猶自可,一講星扯火,邊樹有人把頭髮咁死長四圍撥嚟撥去打男人手一啲香味都某咁孤寒㗎真係😬
講開頭髮,女生而家興啞色,同埋上下兩隻唔同色,小弟最近去新居做阿4,果度有瑜伽房,真係見好多女生都索索地咁出出入入架,一睇就知,夏天黎料嘞~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/4/2022 16:48 發表 查看引用來源

HAHA.......師兄咪咁,人與人之間既距離已遠,有時呢D不妨睇下佢咩料嘛。
所以阿星先至忍字唔出聲咁耐啫,阿星明白,所謂嘅舒適距離其實大家都唔同,而且阿星同佢嘅身高大大話話都應該有最少兩呎或以上,如果個女仔矮過5呎5嘅話,咁就真係超過兩呎喇。以一個5呎開外嘅女仔嘅舒適距離嚟講,大概只係兩呎左右,而好似阿星咁嘅奇葩,舒適距離就會接近3呎,呢1呎嘅距離阿星都明白,所以阿星平時都會接受有人企得埋,坐巴士就更加唔好講啦,舒適距離=0,所以阿星一般真係唔多理會,只要唔巧阻字阿星打稿,阿星都會由得佢。

今次攞嚟講,原因係因為阿星搭鐵嘅車廂真係好空洞,阿星企喺門口捱字玻璃,而另外三邊玻璃都某人,車廂入面坐嘅人都唔多,但係個女仔企到咁埋先令到阿星異常之奇怪,喺佢撥完一輪頭髮用力鞭打阿星手臂之後就轉身去另一邊嘅門口落車,阿星實在變成咗阿黑哥滿頭問號;除咗阿星企嘅位之外,咁多空位你唔企,硬係要企阿星隔離仲要鞭打阿星,當然,阿星都有自知之明,已過不惑接近耳順嘅叔叔,查實唔係啲後生女嘅目標,阿星中意喺日常生活入面觀察四圍嘅人嘅生態,人嘅行為好得意,好多時不知不覺就做咗啲自己都未必諗過,甚至唔知自己已經做咗嘅行為。咦,既然阿星咁中意“目及”嘢,早知後生就讀返個行為學家嘅博樹學位,實行企喺街度打正招牌“目及”人啦,蠢呀!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/4/2022 16:53 發表 查看引用來源

講開頭髮,女生而家興啞色,同埋上下兩隻唔同色,小弟最近去新居做阿4,果度有瑜伽房,真係見好多女生都索索地咁出出入入架,一睇就知,夏天黎料嘞~~~~ ...
啲小背心呀,吊帶裙呀,真係睇到搖下搖下,唔係阿星搖頭,係啲妹妹……………😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆