上一頁下一頁
發新話題

我愛,故我在 + p.2 + p.7 + p.18

收藏  |  訂閱
1.5k  68.2k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 08:36 PM 發表 查看引用來源

今晚夜D會寫埋最後個part啦
hee hee
期待中
:smile_o09:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-5 09:27 PM 發表 查看引用來源

其實同大過自已咁多年ge男人一齊
是咪真係可以俾到一種guide住自己的感覺架 ????
我總是覺得你和他的關係好interesting ~ 點講呢
好似係, 但好似唔係, 但又一定係喎   
其實大11年都唔係好多者,可能我一向都喜歡年紀大d既男人
我覺得年紀大d既男人有風度d...後生仔會好追求男女平等
而成熟既男人就會覺得照顧女仔係天經地義。可能年代不同,所以思想不同
anyways,我覺得同他一起,有被照顧的感覺(唔係物質,係行爲上)

你講的很對,我同HB就係...“好似係,但又好似唔係甘”
可能我對HB無要求啦。

我同HB相識既經過係。。
大概07年近聖誕,那時候我還是個學生,我地在某個forum認識。
他係偶然去那裏,甘我地就認識了。
現在他完全沒有時間上forum架,所以相識係緣分。
我們好好傾,會每日都係msn傾兩句,weekend就傾耐d。
HB那個時候訓少d,都會陪我傾架,他覺得我靚女架
我地個個時候已經有feel...

認識了大半年後,我們才出來見面
見面時,我才剛剛開始工作。
還記得他那天過來在我食午飯。
HB 6尺好,唔靚仔,不過就順眼西裝人。哈
甘我地見面後又無咩改變,都係繼續有feel,但無發展。

而我地點樣開始,就要講返我們一個打賭。
哈,有興趣我就話你知啦

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-5 09:35 PM 發表 查看引用來源

hee hee
期待中
:smile_o09:
可能今晚寫唔到了,我太累了。:smile_35:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 09:54 PM 發表 查看引用來源

而成熟既男人就會覺得照顧女仔係天經地義。可能年代不同,所以思想不同
anyways,我覺得同他一 ...
依,我同我 bf 都係響 forum 認識家

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-5 10:03 PM 發表 查看引用來源

依,我同我 bf 都係響 forum 認識家
哈,其實上網識真係好普遍。:smile_35:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 21:54 發表 查看引用來源

anyways,我覺得同他一 ...
^^
其實我都鍾意年紀大少少的男人
無奈地我無同過大過自己的男人一齊過
我都好想搵到一個可以"帶住我走"既男人一齊

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-5 10:09 PM 發表 查看引用來源

^^
下?你個個男朋友都細過你架?

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 22:15 發表 查看引用來源

下?你個個男朋友都細過你架?
YES
無一個大得過我  :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-5 10:09 PM 發表 查看引用來源

^^
不過其實HB喜歡成熟的女人,我成日都無主意,他唔喜歡架。
但我就好喜歡比HB話事,例如食咩,去邊度食都想他作主

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-5 10:17 PM 發表 查看引用來源

YES
無一個大得過我  :smile_o03: :smile_o03:
我估你喜歡靚仔sporty類型?
男仔和女仔同年,思想會比女仔細。
甘你米要“臭”仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆