上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
158  26.1k

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-23 07:14 PM 發表 查看引用來源
講真波多野結衣我真係未睇過,佢樣似志玲BB都唔出奇,近年少睇AV啦:smile_o06:,對上一次睇女優"神咲詩織"
:smile_o12:翠絲就用佢身形索造啦
1,你真係唔知 , 波多野點解咁出名咩???
佢係因為似志玲姐姐 , 係台灣 , 以至整個大中華爆紅 ,
再之後出口轉內銷 , 紅翻去日本 ...

情況有少少似當年城城 , 首台灣 "對你愛不完" 紅左先
之後先回流香港 ... 其實再之前既直樹舞都係咁

2, ... 波多野都唔係近年出道拉
你講果個我就唔知 , 但較為新一代既我只睇過兩個 :
小西悠  佳苗

引用:
原帖由 淄青李氏 於 24-1-2017 10:31 發表 查看引用來源

1,你真係唔知 , 波多野點解咁出名咩???
佢係因為似志玲姐姐 , 係台灣 , 以至整個大中華爆紅 ,
再之後出口轉內銷 , 紅翻去日本
波多野結衣出道有4年,不過係佢佳作一套都冇真真正正睇過一套

,最多睇十零分鐘帶過,我講神咲詩織同波多野結衣同期出道,身形豐盈,有點肉地

:smile_47:

,唔係話好肥嗰隻,類似高海寧身材咁啦

:smile_35:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-24 11:59 AM 發表 查看引用來源

波多野結衣出道有4年,不過係佢佳作一套都冇真真正正睇過一套
,最多睇十零分鐘帶過,我講神咲詩織同波多野結衣同期出道,身形豐盈,有點肉地
:smile_47:
,唔係話好肥嗰隻,類似高海寧身材咁啦
...
波多野結衣係08年出道喎 ... :smile_35:
其實我都無點睇過 , 因為佢D作品太輕口味 ...

引用:
原帖由 淄青李氏 於 24-1-2017 12:11 發表 查看引用來源
波多野結衣係08年出道喎 ... :smile_35:
其實我都無點睇過 , 因為佢D作品太輕口味 ...
所以日頭唔好講人,夜唔好講鬼啦!啱啱睇生果日報,波多野結衣攞到2016年銷量冠軍,叻女:smile_o12:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-20 10:06 PM 發表 查看引用來源
極限猥褻6

此終;波多野結衣當上AV女優有什麼未試過,女優都是看錢份上來做!但想不到前面男人有粗大雞巴頂著她深處來回激烈抽插,高漲的她雙腿牢靠阿森腰際來,腰部一上一下像吞噬雞巴,吸力也更大,男女性器的結 ...
其實 ... 咩野叫 "抱月式" ???:smile_35:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 24-1-2017 15:48 發表 查看引用來源

其實 ... 咩野叫 "抱月式" ???:smile_35:
老樹盤根呱,都係抱住來屌

講開又講丫 , 波多野可能係繼蒼井老師後 ,
又一位退役就會來大中華發展既女優 ...
(都係因為志玲姐姐拉) ... 講到呢度 , 都係好想
同佢地來一場 "夢之共演" !!! :smile_47:

仲有杏兒+蒼井老師 , 屎塔肥+吉大姐:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 25-1-2017 10:44 發表 查看引用來源
講開又講丫 , 波多野可能係繼蒼井老師後 ,
又一位退役就會來大中華發展既女優 ...
(都係因為志玲姐姐拉) ... 講到呢度 , 都係好想
同佢地來一場 "夢之共演" !!! :smile_47:

仲有杏兒+蒼井老師 , 屎塔肥+吉大 ...
你可以今年春假慢慢煲來睇波多野結衣囉

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-25 11:13 AM 發表 查看引用來源

你可以今年春假慢慢煲來睇波多野結衣囉
呀 ... 係有咩別意思???
唔係睇得好明TIM:smile_35:

不過 , 見S兄咁堅寫左波多野個名 , 我都唸緊
好唔好寫D過氣NBA球星 , 來中國撈食 , 兼食D明星囡囡???
(明星囡囡就梗係唔用真人拉 , 但D球星就 ... ^.^)

唉!我都搵唔到題材寫文,不過俾我搵到我以前作品,都見得下人喎http://www.188channel.com/viewth ... mp;extra=page%3D284

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆