上一頁下一頁
發新話題

陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
316  39.0k

應該回應下大家,分享嗎

試下堅持運動幾個月,放松心情。

可能你食得太多偉仔:smile_39:
試下男人囉,可能你會鐘意:smile_04:

引用:
原帖由 free友 於 2017-8-23 06:04 PM 發表 查看引用來源
小弟陽萎左已經好多年,家計會又睇過,都係開藥,最慘係我呢一年食左藥都快軟,黎緊將會睇秘尿科,但期望不大...唉....................我而家試下連煙都介埋....有陽萎既男人其實等同廢人咁.......冇晒做人樂趣..其實我覺 ...
我大你幾年,keep住煲煙,但我重勁過你:smile_04:

引用:
原帖由 ZOA 於 2017-8-25 06:55 AM 發表 查看引用來源
叫人戎打j果d都弱撚智,有性慾無女甘d野點發泄出泥?同埋打j係唔會影響身體,只要適量的話。
唔係叫你戒, 係減少, 長期充血會前列腺炎, 我中過招, 而家醫番

試吓搽白花油會唔會硬D

引用:
原帖由 大M-ID 於 2017-8-25 02:42 AM 發表 查看引用來源

咪玩啦,聲虛食薏仁?
我只係舉例去濕熱 諗到呢個平日食嘅糖水

老友,你食左咁耐藥,肯定D藥影响你吾夠硬,去捐1.2次血,長期keep住跑步泳水,吾得先再来搵我啦:df22:

引用:
原帖由 乙明 於 2017-8-23 11:32 PM 發表 查看引用來源

弟兄、照你所講、你應該系屬Depression 既 Psychosis, 我可以肯定你既Sexual dysfunction一定系受mental 藥影響!
如果係咁 要治本就需要先改善抑鬱症 很少聽到長期做運動嘅人有情緒困擾  因為每日做運動至少30分鍾 腦部會分泌出多巴胺 令人快樂 我唔開心時就去慢跑一個鍾 係有效嘅

引用:
原帖由 理想王子 於 2017-8-25 02:38 AM 發表 查看引用來源

會不會連慾望都少左好多?
呢樣有呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆