上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
208  159.2k

引用:
原帖由 X_N_N_X 於 2018-12-22 02:45 PM 發表 查看引用來源

支棍無斷到🤔
而且yan姐未飽唔方好野,好擔心阿bob下場🤣
阿Bob 3p 經驗老到 大家請放心無論係 mmf or mff 一樣 無問題既 大家比D信心阿 Bob 好可能佢捱左咁耐總有出頭天 正所謂希望在明天呀嘛

到yan出場,bob要打大佬了🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-12-22 04:32 PM 發表 查看引用來源
到yan出場,bob要打大佬了🤣🤣🤣
頂引 ...比你講到好似打遊戲機 過版 打大佬 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-22 10:59 AM 發表 查看引用來源

頂引 ...比你講到好似打遊戲機 過版 打大佬 🤣🤣🤣
鬼手ching 等緊你嘅更新呀😭😭

阿Yan深深吸完最後一啖煙..隨隨呼出個煙圈落阿Bob度..跟住把阿Bob個眼罩脫左..阿Bob即時怒目而啤住阿Yan和細細粒..但由於咀裏室住條內褲..敢怒但不能言..ee ar ar咁.. 阿Yan突然用拇指食指交乂地做左個心心比阿Bob..根住拿高左條裙成個騎左落阿Bob條腰度..跟住瞇哂眼好姣咁..電阿Bob..

然後左右手交替咁..拉住自己件白色緊身tee向上一拉..脫掉..露出左lace邊既紫色..碎花..既靚靚奶罩..一對包到包不住既大奶..皮光肉滑咁..係奶罩到哴來哴去..阿 Yan 用雙手抬住下爬..又如一對美麗既花朵..向住阿Bob挑逗..更伸出住條粉紅色既小舌..舔向上唇..一副淫情萬種既淫樣..

細細粒係側近都睇到碌大對眼..更發出 : 嘩..嘩..嘩..殺死人咩..Yan姐..你好勁呀對奶..

阿Bob雖然被室住個口..但見到佢喉嚨都..都露出吞口住..既郁動..家下阿Bob又由地獄往返天堂..咁都不枉我受左咁多屈辱..

細細粒..係..側近張椅度住..手握拳頭..係口邊..作出奸爸嗲..既支持手勢..

阿Yan望住阿Bob好肉緊咁咬一咬下唇..右手拉下左肩bra帶..左手拉下右肩bra帶..跟住係阿Bob身上搖左搖右..個bra慢慢咁滑下落d..滑下又落d..巳經露出左大半個圓球出來..

阿Bob被引到個心卜卜咁亂跳..心中竟然不自覺地哼歌..來吧..要我甚麼都應承..來吧..我甚麼都聽命..

阿Yan雙手伸向後面..拍拍二聲好清脆..個紫色bra bra 隨隨落下..一對美得不可方物既少女巨奶..全露哂出來..
對奶又白又滑..成對大大粒既雪米滋咁..乳尖..竟然係..迷人既pink色..真係睇到阿Bob細佬又再頭昂昂..

細細粒都睇到讚不絕口 : Yan姐..你好索呀..我係女人睇到都心動呀..你望下阿Bob條狗撚..又扯呀..比我加入得唔得呀..

阿Bob本來好撚開心..聽撚完細細粒..話要3P..即時用眼屈住細細粒..室撚住條底褲既咀..都發出ee ar ar表示強烈不滿..個頭好似食左搖頭丸咁..不停左右咁搖..強烈表達不滿..

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-23 22:54 發表 查看引用來源
阿Yan深深吸完最後一啖煙..隨隨呼出個煙圈落阿Bob度..跟住把阿Bob個眼罩脫左..阿Bob即時怒目而啤住阿Yan和細細粒..但由於咀裏室住條內褲..敢怒但不能言..ee ar ar咁.. 阿Yan突然用拇指食指交乂地做左個心心比阿Bob..根住拿高左條裙成個騎左落阿Bob條腰度..跟住瞇哂眼好姣咁..電阿Bob..

然後左右手交替咁..拉住自己件白色緊身tee向上一拉..脫掉..露出左 ...
不如比細細粒CHER多劑算啦:smile_13:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-12-24 12:37 AM 發表 查看引用來源

不如比細細粒CHER多劑算啦:smile_13:
唔好咁快羨慕阿Bob住 呢一晚阿Yan 話過要佢永世難忘的呢 🤣🤣🤣

嘩,阿Yan好正呀👍

阿yan 真係會俾佢屌?

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-24 07:04 發表 查看引用來源

唔好咁快羨慕阿Bob住 呢一晚阿Yan 話過要佢永世難忘的呢 🤣🤣🤣
唔係羨慕係唔想

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆