上一頁下一頁
發新話題

28/6 倒數第2日 去馬

收藏  |  訂閱
169  14.4k

引用:
原帖由 kinyeung 於 2006-5-28 02:37 PM 發表
哎也,,又死左....靳能搞乜鬼-.-

重點出擊

第5場 :德云才智

同場1200米紀錄最快(1.09.7秒).....而且仲係上場跑出黎既...

雖然話上場113磅2檔走內疊,形勢贏哂

但係隻馬 ...
呢隻我都買左,比隻靚腳o黎啦

靚腳 翡翠舞士 又係襯地淋
上場氣管多痰輸遠唔可以作準
上季就係贏軟地 沙田 1200 希望可以重溫好夢 嘿

hOW ABOUT nO. 13 ?

我死LA....
我BUY左單T...4,5拖2,6,7,9,10,11...
係無3.......死未...:010:

又第4...........無言=.=.....
梗頸4呢句話冇講錯.....
第6場   明確                  呢隻再抄今日就收筆,廢事累大家=.=

隻馬近8場都係跑1600-1650.....全部跑第6名前
好明顯有1600實力~3月26該場1600米賽跑第2
黏地實力不容忽視~~上場跑第六稍稍回氣
但仍然持續加分進步中!!
今場3檔配杜利萊...唔覺唔覺,萊哥頭2場跑第4
到第5場都係無頭馬進帳...今場一定肉博d!

引用:
原帖由 sxaxm 於 2006-5-28 03:08 PM 發表
我死LA....
我BUY左單T...4,5拖2,6,7,9,10,11...
係無3.......死未...:010:
呢隻我都估唔到.......真係冷到.....
跑呢隻出黎抵輸啦^^v...

引用:
原帖由 kinyeung 於 2006-5-28 03:12 PM 發表
又第4...........無言=.=.....
梗頸4呢句話冇講錯.....
第6場   明確                  呢隻再抄今日就收筆,廢事累大家=.=

隻馬近8場都係跑1600-1650.....全部跑第6名前
好明顯有1600實力~3月26該場1600米賽 ...
無話累唔累...你比d都ok呀...
係today 有dd 黑....
add oil呀/...

引用:
原帖由 kinyeung 於 2006-5-28 03:13 PM 發表

呢隻我都估唔到.......真係冷到.....
跑呢隻出黎抵輸啦^^v...
我有諗過呀...
係自己 見咁cold so give up左...

今場要睇埋自由鳥.......上場跑得好掂,要防!

引用:
原帖由 kinyeung 於 2006-5-28 03:15 PM 發表
今場要睇埋自由鳥.......上場跑得好掂,要防!
我buy明確 自由鳥同13...QP...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆