上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
751  21.4k

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-5 09:20 發表
爛賭鬼重心尋晚終於斷纜, 好無咁邪? 上星期一又係輸, 之後連殺六日.
尋晚啲波好正路.
艾夫斯堡再次令爛賭鬼嘔血, 贏波輸盤, 下次再追讓球W, 一定要佢比返我.
辛斯華爾又係比狗會陰到, 亞洲盤一球/球半 ...
正一係死狗會,陰濕到振,正 PK !!! :046: :046: :046:

引用:
原帖由 歌力阿查 於 2008-8-5 14:58 發表
:041:

努力!!!

我都係負數!!(-2277):030:

睇下邊個走出谷底先~~
我係負負負負數呀~~~~~!!! :032: :032: :032:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-5 15:26 發表
今晚啲波爛賭鬼無咩賭慾, 求其落四注玩.
聽晚廿場狗會就知死, 唔鋤爆你爛賭鬼點同兄弟交代.

AUG 05 - 佐?@$250
AUG 05 - 佐?@$250
AUG 05 - 國際米蘭  $500
AUG 05 - 新英倫革命  $500

佐尼 ...
幾好幾好...我鍾意呢幾注...發記師兄,我支持你 !!! :025: :025: :025:

發記師兄,想請教...除咗美職聯嗰場大之外,仲有冇覺得邊場信心大 d 啊 !? :028:

Thank you !!! :023: :023: :023:

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-5 04:13 PM 發表

正一係死狗會,陰濕到振,正 PK !!! :046: :046: :046:
狗會出好多陰濕招, 唔留神就比佢殺底.
我頭先就出左新post, 狗會過關吸乾大法.
爛賭鬼睇見過關被殺機會率就驚到賴尿, 以後都咪叫我掂過關.

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-5 04:17 PM 發表

我係負負負負數呀~~~~~!!! :032: :032: :032:
賭波梗有當旺同黑仔期, 比狗會吉幾刀唔死得, 最緊要保住條命繼續平注賭, 等到運仔返黎, 我用大關刀狠狠劈佢一刀.:046:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-5 16:49 發表

賭波梗有當旺同黑仔期, 比狗會吉幾刀唔死得, 最緊要保住條命繼續平注賭, 等到運仔返黎, 我用大關刀狠狠劈佢一刀.:046:
我每晚都揸定把大關刀响手...隨時劈九狗會 !!! :025: :025: :025:

引用:
原帖由 ph1115_ko 於 2008-8-5 04:55 PM 發表

我每晚都揸定把大關刀响手...隨時劈九狗會 !!! :025: :025: :025:
ko仔屋企賣刀ga? :096:
日日都有大關刀咁富貴.:071:

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-5 06:15 PM 發表

發達哥,小弟新入殺狗大軍有野唔明,聽朝巴塞客勝+大無走雞,但到e+佢都未開盤.......點解既......會唔會怕輸唔開

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-5 18:15 發表

發記師兄...小弟都係得把生銹又未開封嘅大關刀咋......:032:

...重要師兄你指點迷津嫁......:023: :023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆