上一頁下一頁
發新話題

開房的走廊

收藏  |  訂閱
213  26.7k

上次staycation 老婆morning Q嗌到拆天,做完開門出去食早餐先知隔離房今日結婚出門,成村人企咗喺走廊。

引用:
原帖由 bonpark 於 2022-5-19 15:44 發表 查看引用來源
上次staycation 老婆morning Q嗌到拆天,做完開門出去食早餐先知隔離房今日結婚出門,成村人企咗喺走廊。
咁你老婆有冇乜嘢反應?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-19 15:46 發表 查看引用來源
咁你老婆有冇乜嘢反應?😬
一出門口成村人一齊望過嚟,老婆有d尷尬,但戴咗口罩都望唔到個樣。

引用:
原帖由 bonpark 於 2022-5-19 16:06 發表 查看引用來源

一出門口成村人一齊望過嚟,老婆有d尷尬,但戴咗口罩都望唔到個樣。
好彩有口罩!😂佢不嬲都係嗌到拆天?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-19 16:09 發表 查看引用來源
好彩有口罩!😂佢不嬲都係嗌到拆天?😬
唔係啦,平時喺屋企佢又驚俾工人聽到又驚嘈醒d細路,係高潮嗰下叫兩聲,老婆諗住出去大解放先嗌咁大聲咋。

引用:
原帖由 bonpark 於 2022-5-19 16:26 發表 查看引用來源

唔係啦,平時喺屋企佢又驚俾工人聽到又驚嘈醒d細路,係高潮嗰下叫兩聲,老婆諗住出去大解放先嗌咁大聲咋。
咁平時咁壓抑,間中可以放縦下冇所謂啦!比人聽到都係咁話!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-19 15:34 發表 查看引用來源
買多兩部cheap cheap電話囉!
如果 酒店 一有人中招, 唔現身會被通緝 😂😂

引用:
原帖由 bonpark 於 2022-5-19 16:06 發表 查看引用來源

有咩好尷尬啫…😅正常事,新娘洞房時咪又係咁叫,可能更大聲😂😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-19 16:40 發表 查看引用來源
有咩好尷尬啫…😅正常事,新娘洞房時咪又係咁叫,可能更大聲😂😂
我就係鍾意見到老婆呢d尷尬樣。

引用:
原帖由 bonpark 於 2022-5-19 17:48 發表 查看引用來源

我就係鍾意見到老婆呢d尷尬樣。
佢本身好怕醜?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆