上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-1 16:38 發表 查看引用來源
做愛唔係OT,係交功課同交租😗
咁要定期交

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-3 15:43 發表 查看引用來源
買左咩禮物?
應該就會即時拒絕,本身我就唔接受工作上任何男士既追求,公私要分明
我都有將你呢個問題問K先生,佢話唔會俾機會對方,佢反而擔心我多d😂 ...
佢都冇可能阻止到
但會同你講阻止都係好事
證明佢都關心你

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-4 07:20 發表 查看引用來源
佢都冇可能阻止到
但會同你講阻止都係好事
證明佢都關心你
我同佢各自都有出情境題俾對方
見佢d反應都幾好

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-3 15:43 發表 查看引用來源
買左咩禮物?
應該就會即時拒絕,本身我就唔接受工作上任何男士既追求,公私要分明
我都有將你呢個問題問K先生,佢話唔會俾機會對方,佢反而擔心我多d😂 ...
買左首飾同手袋遮,我都唔係因為咩日子而買,純粹想氹下佢開心,講開又講,其實而家女仔鐘意咩既呢?因為我同佢識左好耐,好多野都送過。

HAHA....... 咁理性咁好架咩?通常拒絕得黎又唔會太狠心先係架喎,唔係咩?
難得妳咁公私分明呀下,我非常欣賞。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-4 11:21 發表 查看引用來源
買左首飾同手袋遮,我都唔係因為咩日子而買,純粹想氹下佢開心,講開又講,其實而家女仔鐘意咩既呢?因為我同佢識左好耐,好多野都送過。

HAHA....... 咁理性咁好架咩?通常拒絕得黎又唔會太狠心先係架喎,唔係咩?
難得妳咁公私 ...
問我其實唔準,因為我無咩物慾,首飾我唔戴,袋,3褲鞋襪都唔好,都係用得就ok
K先生都有問我想要咩禮物?(除左佢d精以外)
因為我成日都講笑要收費,最終都係要佢肉償😂
之前公司個渣男想追我,首先我就唔太覆佢msg,再者就係msg上拒絕佢,佢都仲唔識醒,我咪將佢同我對話d cap圖周圍俾同事睇,問我拒絕得唔夠明顯咩?條友最終嬲到無再同我講任何非公事既野
我覺得公事有私人感情好麻煩,公事公辦好似好無情,但徇私就對其他人唔公平,所以無私人感情就最好

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-4 11:06 發表 查看引用來源
我同佢各自都有出情境題俾對方
見佢d反應都幾好
有咩情境題呀?
我又答你

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-4 18:50 發表 查看引用來源
問我其實唔準,因為我無咩物慾,首飾我唔戴,袋,3褲鞋襪都唔好,都係用得就ok
K先生都有問我想要咩禮物?(除左佢d精以外)
因為我成日都講笑要收費,最終都係要佢肉償😂
之前公司個渣男想追我,首先我就唔太覆佢msg,再者就係msg上拒絕佢 ...
師妹,妳仲愛得暖笠笠,同我呢種恆溫的愛唔同架,妳係熾熱又轟烈,我係淡淡然得黎可以令愛有點色彩。
其實我另一半對首飾都唔係好需求果種人,但男人總想女人身上戴住佢買既野,有睹物思人既意味嘛,而且男人買,某程度都係一份心思既考驗,對女生平時的喜好習慣、咩野色tone係佢鐘意等等,好好玩架。

HAHA,男女最不同就係呢度,男人真係可以好厚面皮,有時要推得好出面先會停,但女生被拒絕,其實我覺得好考技巧,而好多時我地男人都會被其他人講男人既拒絕,係唔夠徹底,當然我記得妳講過阿K先生拒絕女人都好爽手,但真係架喎,男人拒絕女生,往往要考慮埋女生既承受力,我地唔可以太hurt女生架。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-5 08:48 發表 查看引用來源
有咩情境題呀?
我又答你
都係個d如果有靚女埋佢身會點,佢話唔會俾到機會人埋佢身
我問佢如果有人嗌佢做K哥哥會點,佢話會扮聽唔到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-6 16:22 發表 查看引用來源
師妹,妳仲愛得暖笠笠,同我呢種恆溫的愛唔同架,妳係熾熱又轟烈,我係淡淡然得黎可以令愛有點色彩。
其實我另一半對首飾都唔係好需求果種人,但男人總想女人身上戴住佢買既野,有睹物思人既意味嘛,而且男人買,某程度都係一份心 ...
K先生熾熱咋,我就淡淡然
我係因為工作關係,所以係唔帶得首飾,同埋個人都唔鍾意有野束縛,所以我返到房第1件事就係除3

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-15 05:22 發表 查看引用來源
K先生熾熱咋,我就淡淡然
我係因為工作關係,所以係唔帶得首飾,同埋個人都唔鍾意有野束縛,所以我返到房第1件事就係除3
其實係感情上一個熱情一個冷靜係最好既,代表一個感性行前一個理性做決定,呢D先會耐。
除衫?HAHA.......我記得以前小弟都係孖煙囪通屋走。
咁師妹而家同男友一齊,仲有無返屋企就除衫先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆