上一頁下一頁
發新話題

小淫娃3p完結篇,pg 27, 47, 56

收藏  |  訂閱
1.3k  346.7k

多謝樓主嘅分享:smile_38:

你可以試下將你簽名相resize 細少少
咁樣可以連4:3 mon 都可以一次睇哂3張
(我公司孤寒唔會用16:10 mon):smile_39:

期待酒吧後下文:smile_13:

都係得兩張....好似我個簽名檔一樣...重有下半部係睇唔到...

原圖係...

我睇得晒3張

so, have you 3p after ??:smile_47:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 03:55 AM 發表
大家好,好耐冇見~
之前因為有d問題,唔方便上黎出post,連睇post都好少上黎。早兩日岩岩上返,見到好多新朋友,好多刺激好玩既post,都忍唔住手要寫寫我之前既刺激野~

大家都知道我bf同我影好多sexy相,我post過 ...
仲會唔會有下文ga:smile_38: 真係好好睇丫個故事:smile_34:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-5-21 11:43 AM 發表

你又知我嬌嗲既?
因為見妳影相時好識擺pose,既嬌美,又略帶楚楚堪憐,個樣十分撩人愛錫。從妳d照片所見,妳不但生得美麗嬌俏,而且人見人愛,車見車載,呢d就係女仔可以嗲倒男仔嘅主要本錢嘞。如果幻想有個機會同妳一起,擁抱住妳溫馨柔軟嘅身體嘅時候,畀妳發出嗲功,應該冇乜人可以抵擋得住妳,好快就畀妳電到舉手投降架喇。我話妳嬌嗲,咪憑妳d相相判斷個囉。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-5-21 12:37 發表

因為見妳影相時好識擺pose,既嬌美,又略帶楚楚堪憐,個樣十分撩人愛錫。從妳d照片所見,妳不但生得美麗嬌俏,而且人見人愛,車見車載,呢d就係女仔可以嗲倒男仔嘅主要本錢嘞。如果幻想有個機會同妳一起,擁抱住 ...
:smile_30: :smile_30: 我平時又唔算嗲精果d既
濕晒既時候可能會嗲d喇 ~

我都覺得...OFFICE 妹妹影相影得好好..我自己都有影下相咁..但就冇你影得咁靚勒..I MEAN D 角度...POSE..之類....

算我直言..我覺得好變态

引用:
原帖由 卡夫芝士 於 2008-5-21 12:42 發表
我都覺得...OFFICE 妹妹影相影得好好..我自己都有影下相咁..但就冇你影得咁靚勒..I MEAN D 角度...POSE..之類....
我地都係亂影咋嘛~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆