上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

係浴簾上炒下去

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

see my profile pic

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

淫媽喺呢度好多fans㗎
偷都唔好偷佢d相

前排老婆屋企單野整到我一路都冇相出,一時性急想出帖先偷咗淫媽張相,只此一次,真心sorry。老婆沖涼嗰陣一定搵命搏偷影,證明係我老婆嚟。

sorry!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-28 09:37 PM 發表 查看引用來源
各位大大 咪玩啦。。。張張相明顯都係我老婆嚟。細佬我出帖出到85頁都係真心share自己老婆,滿足自己之餘亦都滿足一眾露出老婆嘅同好。瞞住老婆搵命搏嚟po佢啲相出嚟架,正所謂張張皆辛苦架大佬。真係難聽啲講句,我老婆屎忽有粒墨你哋都知

其實呢到個個帖都有可能係假帖,啲人上嚟就係想搵個佢哋自己覺得真而又滿足到佢哋嘅帖嚟追,細佬我亦都係同一個心態。但假若你哋逐個帖逐個帖入去搵真偽嘅,令到堅同流嘅帖 ...
上嚟引版又要𥄫嘢又要質疑人,以為自己係福爾摩斯好叻叻?
支持師兄繼續開心share,阿嫂繼續波大屁股白滑大膽地露~

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-28 09:37 PM 發表 查看引用來源
各位大大 咪玩啦。。。張張相明顯都係我老婆嚟。細佬我出帖出到85頁都係真心share自己老婆,滿足自己之餘亦都滿足一眾露出老婆嘅同好。瞞住老婆搵命搏嚟po佢啲相出嚟架,正所謂張張皆辛苦架大佬。真係難聽啲講句,我老婆屎忽有粒墨你哋都知

其實呢到個個帖都有可能係假帖,啲人上嚟就係想搵個佢哋自己覺得真而又滿足到佢哋嘅帖嚟追,細佬我亦都係同一個心態。但假若你哋逐個帖逐個帖入去搵真偽嘅,令到堅同流嘅帖 ...
自膠咗
對唔住淫媽同各位淫媽fans🙇🙇

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2019-5-29 12:51 AM 發表 查看引用來源

我事實上係偷過人一張相,因為老婆屋企嘅野所以我一路都冇相出,就係啱啱最新呢幾張我事實上係偷,確實係我唔啱。不過多謝師兄支持,老婆啱啱入咗廁所,準備緊點入去偷影。等睇靚相吧!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-5-29 12:58 AM 發表 查看引用來源

我事實上係偷過人一張相,因為老婆屋企嘅野所以我一路都冇相出,就係啱啱最新呢幾張我事實上係偷,確實係我唔啱。不過多謝師兄支持,老婆啱啱入咗廁所,準備緊點入去偷影。等睇靚相吧! ...
支持
我自己都膠咗,可能太想𥄫嘢啦😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆