上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-31 15:11 發表 查看引用來源
九記多高質妹,但我覺得九記個場西西地,唔係好想去,時光技師無九記咁高質,但算玩得幾放,個場都正正常常,所以都唔少師兄去光顧😂
九記好舊, 又唔裝修下. 時光新淨DD

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-8-1 02:04 發表 查看引用來源
咁又未必,有D超級紅牌反而鍾意留在細場做,貪細場管理冇咁嚴,不用押金,不用制服費、管理費,提成天天清,又可以隨時請長短假唔返工都得
同意!
深圳咁多技師,有红牌鍾意做高檔塲,亦有紅牌鍾意做細塲,貪自由度高,有d嘢甚至可以自己話事,小情人就係咁,做個塲西到不得了,但一樣日日爆call,仲講明預約孖鐘優先,亦有cHing落孖鐘慢慢玩........佢仲夾埋幾個好姊妹同日加價到$500人仔,2019疫情前收$500人仔,打個飛機孖鐘成千人仔落樓,連一般高檔邪塲都望塵莫及!

至於九龍灣,疫情前係的確多幼幼技師,當中亦有幾個高質(例如蘭蘭兩姊妹) 疫情後我就冇去過,唔知至家質素點,可能塲同技師都已經西哂!😁

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-1 08:47 發表 查看引用來源

有冇師兄去過港悅休閒?場地硬件可以嗎?有個技師過咗去想去幫襯但係我驚呢個場好西,唔敢去住

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-31 15:56 發表 查看引用來源

我淨係記得九記地下入口係酒店,好重香熏味,囡後生又正,入到房就心急囡快d入嚟上鐘,個塲硬件我已經留意唔到!🤭
咪掛住睇女女🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-8-1 02:04 發表 查看引用來源
咁又未必,有D超級紅牌反而鍾意留在細場做,貪細場管理冇咁嚴,不用押金,不用制服費、管理費,提成天天清,又可以隨時請長短假唔返工都得
同意,的確有D紅牌女女係咁

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-1 08:47 發表 查看引用來源

九記直頭要用殘黎形容,唔會再去😁

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-8-1 14:50 發表 查看引用來源

有冇師兄去過港悅休閒?場地硬件可以嗎?有個技師過咗去想去幫襯但係我驚呢個場好西,唔敢去住
等你試完返黎報告😎

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 02:41 發表 查看引用來源
等你試完返黎報告😎
聽聞8月好似開始無咁嚴,可惜我最近有病在身,上唔到去玩,師兄們代我玩多D😭睇怕我都要休戰返十日八日😔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 02:43 發表 查看引用來源
聽聞8月好似開始無咁嚴,可惜我最近有病在身,上唔到去玩,師兄們代我玩多D😭睇怕我都要休戰返十日八日😔
可以上來吹下水,好返先上去玩。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 02:38 發表 查看引用來源
咪掛住睇女女🤭
蘭蘭清純0撈味實在太吸引,個塲係點都唔記得!😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆