上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

等到頸都長!!!!!!

睇完你既野,都想同你見面☺️☺️

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-3 23:07 發表 查看引用來源
各位唔好意思, 公司野仲未完哂
下一part(過渡篇)其實我寫左一半架啦, 希望星期五出到
跟住就正式進入結局篇啦, 又會變返劇情向原本想係公司有大job前寫完, 結果寫寫下比預期長左好多 ...
知道唔係爛尾就安心,你先忙埋再寫結局,等你

支持樓主
會唔會有第四主角出現呢?

回覆 1293# kenny_love 的帖子

見到你真係好,加油!

多謝師兄分享 打得好有心 初初抱住睇甜故入嚟 點知越睇越吸引 唔記得睇緊甜故 辛苦晒 希望師兄已經搵到另一半

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-3 23:07 發表 查看引用來源
跟住就正式進入結局篇啦, 又會變返劇情向原本想係公司有大job前寫完, 結果寫寫下比預期長左好多 ...
希望你Project順利,等你出文。

引用:
加油呀。。。等睇你既好文👍

引用:
原帖由 shingt 於 2022-8-5 00:45 發表 查看引用來源
多謝師兄分享 打得好有心 初初抱住睇甜故入嚟 點知越睇越吸引 唔記得睇緊甜故 辛苦晒 希望師兄已經搵到另一半
相信好多人都希望 Kenny 另一半係3位主角之一,只少我係

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-8-5 12:35 發表 查看引用來源

相信好多人都希望 Kenny 另一半係3位主角之一,只少我係
咁你想係邊個?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆