上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  281.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 02:43 發表 查看引用來源
聽聞8月好似開始無咁嚴,可惜我最近有病在身,上唔到去玩,師兄們代我玩多D😭睇怕我都要休戰返十日八日😔
早幾日預約咗試新囡,遲d報告............羅湖兄好好休息,養精蓄銳,等好番上去連發幾砲補番數!😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 02:40 發表 查看引用來源
九記直頭要用殘黎形容,唔會再去😁
唔水去喇. 尋日俾相熟坤左.
趁BB返老家賀壽, 問下相熟采耳做面按身, 3點到九記. 佢話有上班.
2點幾佢微我話3點去湖貝等, 佢未起身. 問多幾問, 佢話放假上佢屋企.
原來被放假3天, 星期六先可以返工.
我話冇第二個場咩, 我成身汗, 要沖涼先. 佢話去佢屋企沖. 吊, 又冇大毛巾, 又冇一次性既衫, 仲叫我用紙巾擦干身體喎. 唔夠干我又驚整濕佢張床褥. 都幾煩.
采耳工具又起公司, 冇得采. 做完面開始按身, 又發現冇機油. 頂佢丫

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-3 08:49 發表 查看引用來源

趁BB返老家賀壽, 問下相熟采耳做面按身, 3點到九記. 佢話有上班.
2點幾佢微我話3點去湖貝等, 佢未起身. 問多幾問, 佢話放假上佢屋企.
我話冇第二個 ...
深尾點呢
上佢屋企,應該
先喺便利店
買當當先,上去

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-8-3 03:16 發表 查看引用來源

可以上來吹下水,好返先上去玩。
唯有係咁😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-8-3 08:45 發表 查看引用來源

早幾日預約咗試新囡,遲d報告............羅湖兄好好休息,養精蓄銳,等好番上去連發幾砲補番數!😁
要預約既必屬佳品😆

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-3 08:49 發表 查看引用來源

我話冇第二個 ...
我都想知後期發展如何🤤🤤大好機會無理由浪費😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 14:41 發表 查看引用來源
要預約既必屬佳品😆
唔係紅牌,只不過預知自己邊日得閒,呢度又有cHing話囡囡ok,遲早都要約,咪早D约個頭鐘,出完征去食晏啱啱好!😁

引用:

我話冇第二個 ...
今日九記有開,我約了鹿仔。

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-8-3 18:47 發表 查看引用來源

唔係紅牌,只不過預知自己邊日得閒,呢度又有cHing話囡囡ok,遲早都要約,咪早D约個頭鐘,出完征去食晏啱啱好!😁
最近有條女我都好想試,可惜身體唔爭氣😭希望好返後仲有機會試😔

冇機油, JC知我成日去K搵小姐姐, 佢問我包包內有冇兔兔. 我話冇, 叫佢去買.
我訓左一陣, 佢真係買番黎.
俾家用問佢收幾多. 佢話唔知呀. 我話平時佢收我小費400, 咁加埋地方租金, 俾600佢啦.
佢即係話800啦. 即俾. 抵啦, 又安全, 唔水驚14日

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆