上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  625.6k

軍力勁換蘇兆輝排二檔 但同場有幾隻前速快嘅馬跑法相剋 形勢無上場咁有利

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-12-17 09:14 AM 發表 查看引用來源
軍力勁換蘇兆輝排二檔 但同場有幾隻前速快嘅馬跑法相剋 形勢無上場咁有利
上次泥地同樣快馬多而排檔差,當日又少有地利後上,最終所負不多,今次形勢會好過那次,上風。當然,谷草千二賽事多,強手或快馬都容易分散,易有好形勢。

七寶報2000 唔使咁急增程啩

23/12
二班一千:薈力之城 大風暴

三班千二:勝利歡星(王牌)

三班千四:健康美麗 美麗寶寶R2

四班千二:猴王駒(王牌)

四班千四第一組:美麗動力 易勝相吸R1

四班千四第二組:綠勇士

四班二千:七寶

引用:
原帖由 pptppt11 於 2018-12-17 02:57 PM 發表 查看引用來源
七寶報2000 唔使咁急增程啩
七寶目前跑千四機會應該還較高,那次同場漏閘跑第三的帶榮來上千六也一再近而無威脅,增程又是找死,金碧科亦如此,只有極少數一次成功。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-12-17 10:40 AM 發表 查看引用來源  
上次泥地同樣快馬多而排檔差,當日又少有地利後上,最終所負不多,今次形勢會好過那次,上風。當然,谷草千二賽事多,強手或快馬都容易分散,易有好形勢。 ...
其中一隻預期都會搶嘅快樂旅遊退出 有啲變數

新馬錦標....幾個外藉大馬房...齊齊無馬...咁岩:071:

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-12-17 04:05 PM 發表 查看引用來源 其中一隻預期都會搶嘅快樂旅遊退出 有啲變數
是好消息,快樂旅遊在跑法上與實力上都最具威脅。

引用:
原帖由 tequilachung 於 2018-12-17 08:38 PM 發表 查看引用來源 新馬錦標....幾個外藉大馬房...齊齊無馬...咁岩:071:
最唔明就係神仙隻請跟我來 明明有呢場同齡賽可以跑又唔跑反而早一星期出

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-12-17 09:49 PM 發表 查看引用來源  

是好消息,快樂旅遊在跑法上與實力上都最具威脅。
初步睇如果場地公平無乜偏差嘅話 上次同場嗰兩隻後追馬添好運同真好漢最有威脅 精算閃擊嫌負磅不利 四重彩先諗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆