上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/7/2022 11:23 發表 查看引用來源

做消防其實危險性係高,所以偉大。
但無番咁上下使命感,一定俾家人反對。
我以前表妹個男友,就係消防,成個吳奇隆,堅型,又大隻,佢仲幾有上進心,會不斷進修,講想有體能得黎盡快升高D,大佬,呢D就溝死女啦,消防仲要多假添喎。 ...
揾個咁型咁靚仔咁有上進心嘅做消防處長啦,下一期會有好多女消防員畢業😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-15 13:48 發表 查看引用來源

呵,阿星已經做咗叔叔好多年,由以前俾女仔撩高佬長腿叔叔到家下唔該借歪叔叔,都真係不知過咗幾多個年頭。阿星叔四圍望就梗㗎啦,唔望又點知有靚女呢?靚女唔係講你喎,講緊佢呀,呢果個(即時手指住一個70幾年前應該都有二八年華 ...
哈哈,咁而家唯有睇下點樣做個型既中佬。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-15 13:50 發表 查看引用來源

揾個咁型咁靚仔咁有上進心嘅做消防處長啦,下一期會有好多女消防員畢業😬
女消防真係難,女救護可能易d。
講開女生,教師空姐護士,都係我地男人幻想指標。
師兄有無遇過又食過。

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/7/2022 22:09 發表 查看引用來源

哈哈,咁而家唯有睇下點樣做個型既中佬。
如果有返湯告魯斯咁靚仔,做個中佬又何防呢😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 15/7/2022 22:11 發表 查看引用來源

女消防真係難,女救護可能易d。
講開女生,教師空姐護士,都係我地男人幻想指標。
師兄有無遇過又食過。
又真係某遇過教師空姐護士喎,可能阿星本身唔係咁顯眼嘅人,一般情況底下都唔係咁多嘢講,同空姐就真係少溝通喇;教師俾阿星細個嘅印象真係巧驚驚,所以都唔會有睱想;護士呢,成日令阿星諗起打針,打得針多阿星都有好多怨恨,第時要揾返個護士打返針勁先得😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-16 12:24 發表 查看引用來源

如果有返湯告魯斯咁靚仔,做個中佬又何防呢😬
HAHA,中佬好多都好型既。
三哥,又或方中信都型既。
師兄,講開型,我尋日見到個,堅型,小弟尋日一早去跑步,俾我見到黃浩然,佢孭住水同朋友一齊跑,單睇濕晒點都已跑左10K以上,身材都超fit,呢D真係溝死女。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-16 12:28 發表 查看引用來源

又真係某遇過教師空姐護士喎,可能阿星本身唔係咁顯眼嘅人,一般情況底下都唔係咁多嘢講,同空姐就真係少溝通喇;教師俾阿星細個嘅印象真係巧驚驚,所以都唔會有睱想;護士呢,成日令阿星諗起打針,打得針多阿星都有好多怨恨,第時要 ...
HAHA,其實都只係FF,3樣我都遇過,其實無咩好特別,小弟又無果隻叫佢著住制服黎搞野既癮,可能都浪費晒機會。
反而健身又或瑜珈女教練就正正喎。

引用:
原帖由 dragonbone 於 18/7/2022 15:18 發表 查看引用來源

HAHA,中佬好多都好型既。
三哥,又或方中信都型既。
師兄,講開型,我尋日見到個,堅型,小弟尋日一早去跑步,俾我見到黃浩然,佢孭住水同朋友一齊跑,單睇濕晒點都已跑左10K以上,身材都超fit,呢D真係溝死女。 ...
嘩,龍師兄提及嘅幾位都係上咗年紀嘅男仕之中嘅典範啦,邊度有得輸?可樂仔又係另一個類型嘅型男,淨係果身汗都已經冧死女啦,仲要又靚仔又大隻,簡直係阿星嘅仇敵😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 18/7/2022 15:21 發表 查看引用來源

HAHA,其實都只係FF,3樣我都遇過,其實無咩好特別,小弟又無果隻叫佢著住制服黎搞野既癮,可能都浪費晒機會。
反而健身又或瑜珈女教練就正正喎。 ...
查實阿星都真係冇乜想像力,唔明啲師兄們會中意啲制服誘惑。雖然阿星都曾經有一位女伴喜歡換上唔同嘅服裝去引誘阿星,令到小星星次次都忍唔住星塵爆發,不過對阿星嚟講,因為女伴係佢,而唔係佢著啲咩特別打扮,就已經令到阿星對佢充滿幻想。

至於女教練…………真係要有啲手瓜,馬申線同大腿線條先會令人感覺到活力爆棚滿到就嚟瀉。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-7-19 11:27 發表 查看引用來源

嘩,龍師兄提及嘅幾位都係上咗年紀嘅男仕之中嘅典範啦,邊度有得輸?可樂仔又係另一個類型嘅型男,淨係果身汗都已經冧死女啦,仲要又靚仔又大隻,簡直係阿星嘅仇敵😬 ...
可樂仔??黑白森林?HAHA.......
靚仔好品好老公,仲操fit,吸引指數爆標啦,佢都算係我地中佬既指標黎架。
當年套新紮師妹,佢拍埋吳彥祖,都一D唔失禮,而家直情係型。
最近多左人長跑,唔知係唔係有比賽呢?要問下教練師兄先得。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆