上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  399.8k

實在太多人回覆,如果我無回到你地既我say句sorry,但我真係每一個都有睇。
基本上我知你地仲有好多野想知,想問。但比我抖抖,等遲少少有時間再post出黎好無。話晒都叫結局篇嗎,外傳既邊有甘快出架。

其實有人話要張我呢個post放入精華。其實我初初都有呢個想法,點解我呢個故仔甘多人睇,甘多人支持但都唔得呢。相比起有d回覆較少既就可以(我唔係話入到精華果d吾好睇,絕無此意思。本人未看過。)但另一個故仔,比我回覆更多,fans更多既都入唔到,又點論到我呢。仲有,話明呢到係情色板嘛,但我呢到有情無色。試問 係未有d離左題呢,再加上入唔入到精華都無所謂拉,大家一樣會入黎吹吹水,甘吾係幾好咩。所以我都無咩所謂。不過點都多謝大家支持。

至於其他大家關心故仔既野我會講既,但幾時拉喎....嘿嘿嘿~~~~~~

你同Sara 點樣開始嫁?

引用:
原帖由 Sucess7 於 2007-9-30 07:43 PM 發表
哈哈,但你相中人都不鎇喎
化妝而已~~~~落裝了都是一個平凡的

引用:
原帖由 Sucess7 於 2007-9-30 07:47 PM 發表
你同Sara 點樣開始嫁?
我未講左同sara無聯絡囉~~你有無專心讀書架:smile_38:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-30 07:49 PM 發表

我未講左同sara無聯絡囉~~你有無專心讀書架:smile_38:
相中人吾通係SANDY:smile_41:

引用:
原帖由 jc4498 於 2007-9-30 08:04 PM 發表

相中人吾通係SANDY:smile_41:
大家吾好再估相中人是誰。我係唔會講架~~~~~~

正呀希望你第時有更多分享啦
我一直做CD-ROM
到今日出聲啦
你真係寫得好好可以出書添
連我E D唔願睇字讀書就眼訓既人
都係咁追你既
你真係好好好好好!!!:smile_40:

引用:
原帖由 taidog 於 2007-9-30 08:09 PM 發表
正呀希望你第時有更多分享啦
我一直做CD-ROM
到今日出聲啦
你真係寫得好好可以出書添
連我E D唔願睇字讀書就眼訓既人
都係咁追你既
你真係好好好好好!!!:smile_40:
我邊到有本事出到書呀~~同其他比我更多人睇更多人覆既post~~我既功力簡值係不知所謂呀~~哈哈

車...
又唔講係邊個...:smile_45:

輝哥仔....張相係who黎架姐...!!!!
快講快講,..,,:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆