上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.6m

回覆 1337# 床上純情的香腸 的帖子

唔出奇,好多都會甘,爛尾,

引用:
原帖由 ceceliayeung 於 2022-8-13 13:23 發表 查看引用來源
唔出奇,好多都會甘,爛尾,
唔通真係爛尾而回

引用:
原帖由 aagunner2009 於 2022-8-13 01:03 發表 查看引用來源
kenny哥哥,可以出黎講一句?應下機,唔得閒寫都覆一句啦,我發現有d中毒已深的感覺,見到d 20中三個一齊嘅姊妹花,會留意下佢地d特征係咪三位女主角;同埋會開始了解下將軍澳,甚至我未甩ssd已經睇緊將軍澳樓。 ...
你又好似誇張左少少
一陣女主角上黎見到你就死

引用:
原帖由 離火 於 2022-8-13 14:42 發表 查看引用來源

你又好似誇張左少少
一陣女主角上黎見到你就死
故事黎姐,相信d女主角都係假名,無野嘅。我心目中嘅女主角只有自己嗰個。

最好的結果係ALLY做老婆,WENDY做炮友,仲要得到ALLY認可

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-8-13 21:06 發表 查看引用來源
最好的結果係ALLY做老婆,WENDY做炮友,仲要得到ALLY認可
雖然冇大場面結局,我覺得已經算係完整故事。同Ally 有最終篇,miki 有男朋友,Wendy 都做咗最後一次。我哋睇古仔嘅當然希望樓主同 ally 成為couple,但可能人生冇咁完美。好多野都冇疾而終。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-3 23:07 發表 查看引用來源
各位唔好意思, 公司野仲未完哂
下一part(過渡篇)其實我寫左一半架啦, 希望星期五出到
跟住就正式進入結局篇啦, 又會變返劇情向原本想係公司有大job前寫完, 結果寫寫下比預期長左好多 ...
等左10日 但我覺得唔會爛尾收場
師兄可唔可以更新狀況?

睇黎都似爛尾啦 我諗忙都要抖下氣既

引用:
原帖由 henryhk 於 2022-8-14 01:59 發表 查看引用來源
睇黎都似爛尾啦 我諗忙都要抖下氣既
甘多個女仔究竟kenny最愛是誰?邊個係佢心入面既the one?kenny可否結尾做個小總結?

Kenny 完全失蹤!
希望快啲出埋個結局!!有始有終

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆