上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  339.5k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 17:15 發表 查看引用來源
如果蝴蝶開翼,旁邊菊花,見到洞口,會五會正D呢?🤭
蝴蝶開翼,令到洞口有蜜汁流到菊花就正

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-2-3 17:32 發表 查看引用來源

師兄呢個先最正,菊花沾會埋d花蜜👍

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 13:21 發表 查看引用來源
ching我記得你好似pm過我,不過可能我忙,miss左冇回你!
冇所谓喇,做朋友都要睇缘分

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-2-3 05:32 PM 發表 查看引用來源

呢D緊有丫,洞口流住白色蜜汁!!🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 05:50 PM 發表 查看引用來源
師兄呢個先最正,菊花沾會埋d花蜜👍
有丫,🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 18:11 發表 查看引用來源
蝴蝶當時應該是跳動中

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 06:11 PM 發表 查看引用來源
但呢D超四級,怕五怕呢?

引用:
原帖由 beast74mo 於 2021-2-3 06:25 PM 發表 查看引用來源

蝴蝶當時應該是跳動中
片咪系咯!🤭

呢個 po 勁多留言, 剛剛睇哂, 亦 miss 咗唔少圖, 各師兄啲經歷真係「靳」, 堅 !!

之前有打算孖朋友去就近泰國嘅天體村玩, 而家只可以等第日疫況消失先 plan 行程, 如果問吓各位師兄師姐會唔會有興趣 join 埋 (要孖另一半出席), 場面應該幾壯觀, 個場好似俾圍毛巾遮吓, 女士們冇咁尷尬同衛生一啲, 村嘅資料或者要搵吓先, 有朋友講泰國有啲唔掂執咗或轉咗做普通酒店冇得玩天體.

有冇師兄師姐幫襯過呢間 ?

https://orientalbeachvillage-phuket.com/activities/

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 17:07 發表
那些年夏天經常同老婆去沙灘游水,因為沙灘先多嘢玩,先多機會借意令老婆走光露奶??????
去沙灘...浸住水時老虎會拉低我條褲仔玩 j, 人唔多時都見過附近有其他 couple 咁玩, 沖身區試過拉低泳衣泳褲沖走泥沙 (冇乜人先咁夠膽), 附近有 couple (西人)都係咁..., 去中灣入更衣室時就有基民視姦...  小潤腸都冇乜好𥄫..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆