上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.5k  894.3k

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2023-2-26 00:01 發表 查看引用來源
其實咸記地理位置十分優越,有中港直通巴士直達!上面落嚟開工十分方便,賺錢賺夠就坐返直通巴士上去 😄
可能d多老丑熟中大媽!點方便都冇用!咸伯先啱食!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-24 19:12 發表 辣蟹隔離件斯文靚後生囡佢春節前已經黎過,企舊幸仔樓梯,冇撈味又靚囡身型超正,當時開我1千打洞,咁啱贏咗馬仔咪俾佢囉,波細冇乜增值服務,叫做同個靚女舊下野咁。之後係上街有見佢同客去紅酒店開房,好似話出街要兩叉野喎 !!! ...
佢今日又換左裝,黑長牛配 brs top, 加件外套,
論衣著佢贏晒。。唔知而家咩價?

电字細界,左右兩邊,日頭著得好娘,全長褲,方便走鬼卦。。

得li姐附近4眼有兩個後生短裙款
雀隔離白淨高有肉地肯著裙幾好管

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-24 20:23 發表 查看引用來源
強烈推介 大山婆 新後生囡,企方太甜品個邊,黑絲高跟,纖瘦型,樣靚後生,識食真係要食呢D高質!!!
呢件尋日經過見到真係超正, 可惜趕時間冇上

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-25 21:36 發表 查看引用來源
咁好彩俾你撞到好野?之前行過都冇,呢期真冇老冠G運!!!
上廟一帶逐漸回復昔日景況之際, 老冠好似仍無起色, 如果係以前兩條斜路大把選擇

引用:
原帖由 slackerhui 於 2023-2-27 02:48 發表 查看引用來源

呢件尋日經過見到真係超正, 可惜趕時間冇上
無緣見到。。全部都密實長褲

回覆 1375# hk_player 的帖子

可惜上街阿鴻條幼蟲走咗,上星期最紅係佢。短髮樣靚細細粒著大陸學校校服運動外套,都係著闊長褲。有日經過見穿短褲,原來條腿又長又直,十分可爱,下次再返黎必食,就算開三魚半都值租!!!

依家老廟好少幼幼。得一兩個

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-2-25 16:24 發表 查看引用來源
不海燒烤店對面有長腿高跟正妹,可食度90分 !!!
見到了,今晚著奶白長襪,個樣麻麻地,係對腳好長。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-2-27 19:12 發表 查看引用來源
依家老廟好少幼幼。得一兩個
四眼仔對面有兩件幼幼,有雞婆睇住,估計二十歲到,太細粒,無人問津。

回覆 1379# 三刀金主 的帖子

得4眼兩件著短裙,真係幾養眼既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆