上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  204.5k

引用:
原帖由 柒七仔 於 4/5/2022 13:03 發表 查看引用來源
星兄,果晚大戰左幾多回合呀🤣
師兄真係心急,三幾個回合嘅故事,要拖~~~~~~長嚟寫先至有意思嘛😬

呢個長假期大家有冇出去玩呢?不過疫情反覆,因為太多隱形傳播,可能連當時人自己都唔知,大家真係要小心啲。Karry第21話~

Karry 21

阿星同阿Karry兩個攬到實一實,兩個人慢慢行去地鐵站。由機場站出到去同阿Karry要食飯飲嘢嘅地方,大大話話都成個幾鐘時間,查實止唔止,阿星真係唔記得咗,因為全程阿星只係記得望字阿Karry件開叉開得好低,但係點睇都睇唔清楚嘅黑色長裙之上,並冇留意過究竟去咗邊樹。你話如果係要賣阿星或者小星星豬仔,或者要賣甩阿星同埋小星星嘅話,真係話都冇咁易。

之但係阿星都並非省油的燈,縱使俾一對車頭燈左右夾擊阿星嘅右臂,都仲會有番少少清醒嘅時候,去到一個唔知叫鯇魚門定係鯊魚門嘅站嘅時候,阿星都叫做突然之間醒一醒,曉得望下去到邊樹,就喺呢兩秒都唔夠嘅清醒時刻,Karry將佢攬字阿星右手嘅雙臂稍稍收緊,令到阿星雙眼再一次由望字唔知鯇魚門定鯊魚門站嘅四隻眼同佢嘅雙眼對接,呢一接,真係不得了,因為唔接猶自可,一接,就連兩個人嘅四片唇都接埋一齊,喺地鐵之上旁若無人咁大打車輪。

阿星耷低頭,Karry攬字阿星右手抬高頭,兩個人四片咀唇好自然咁就接埋一齊,發出啜啜咁聲,好彩地鐵入面都算有啲雜聲,估計車上面嘅乘客應該都唔多聽得到,只係有目共睹睇到一個叔叔同一個廿零歲嘅姐姐仔喺地鐵上面打車輪,如果唔識嘅話仲以為阿星地兩個係負責嘅工程人員,想將個車輪打爛佢咁話。

阿星同阿Karry兩個,嘅地鐵上面打打停停,就好似一對求戀期熱戀中嘅情侶一樣,車輪打極都唔斷,真係會俾人質疑阿星同Karry兩個工程人員典解一個車輪可以打咁耐。
(待續)😬

落雨濕濕嘅星期一,阿星一身濕。Karry 唔知濕唔濕,Karry 第22話~

Karry 22

打打停停,查實最辛苦嘅係小星星,硬住頭皮又冇得唞氣,喺Karry用手袋遮住乘機用手摸落去嘅情況下,小星星亦都堅硬不屈,用力頂返佢隻手,嚟到表逹佢嘅不滿。Karry一路摸字小星星,一路笑淫淫咁同阿星講:「你好曳曳喎!」咦,你點知㗎?Karry用佢自信而愉快嘅聲音話:「原來你冇呃我。」呃你啲咩呢?呃人有獎攞咩?Karry一路攬實阿星右臂,一路抬高頭話:「我點知你係咪真係對我有興趣呀?話唔定你覺得我肥,敷衍我呢?」寃枉,阿星講一套,一定做埋果一套,唔會講完唔算數。Karry極其量喺以前阿星認識嘅女性朋友入面只能夠算係中碼,唔知大家認唔認同。

地鐵chok下chok下,阿Karry殘忍嘅手又係咁對住小星星chok下chok下;定係話殘忍嘅Karry 用佢圓潤有肉嘅小手,喺手袋同阿星背囊嘅後面嚟跟住地鐵一chok一chok嘅節奏嚟到對小星星施以令人無法忍受嘅一chok一chok嘅折磨呢?

阿星係一個有仇必報,有手必到嘅人,既然有隻手俾人攬住咁就手,冇理由唔到一到阿星手上嘅。大家明唔明白阿星講緊乜?

喺Karry嘅手不停咁折磨小星星嘅同時,阿星呢個好兄弟,點會由得小星星係咁俾人折磨而唔做番啲嘢咁冇陰功呢?所以阿星以左手扶住個放喺大脾前面遮遮掩掩嘅背囊,右手即刻以大擒拿嘅功夫,輕輕力咁拉高咗Karry條黑裙,向神秘嘅未知進發,希望可以探索一二,揾到Karry黑裙裡面唯一能夠拯救小星星嘅一絲可能。阿星呢個舉動,獲得Karry將雙腿微微張開嚟表示佢嘅默許,但係你永遠都估唔到,呢個默許帶俾阿星嘅係一個咩嘢嘅驚喜。
(待續)😬

回覆 1373# star_platina 的帖子

she didnt wear any panty?!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-16 09:09 發表 查看引用來源
落雨濕濕嘅星期一,阿星一身濕。Karry 唔知濕唔濕,Karry 第22話~

Karry 22

打打停停,查實最辛苦嘅係小星星,硬住頭皮又冇得唞氣,喺Karry用手袋遮住乘機用手摸落去嘅情況下,小星星亦都堅硬不屈,用力頂返佢隻手,嚟到表逹佢嘅不 ...
咁快就開始互有攻守?😬

引用:
原帖由 cx829 於 16/5/2022 09:34 發表 查看引用來源
she didnt wear any panty?!
She's a girl true to herself 😬

引用:
原帖由 licklickson 於 16/5/2022 09:47 發表 查看引用來源
咁快就開始互有攻守?😬
再唔反攻小星星隨時俾佢搞到爆發星塵暴😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-16 10:02 發表 查看引用來源

再唔反攻小星星隨時俾佢搞到爆發星塵暴😬
有冇咁易呀?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 16/5/2022 10:03 發表 查看引用來源
有冇咁易呀?😉
小星星好流㗎咋😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-16 10:40 發表 查看引用來源

小星星好流㗎咋😬
Ching咁謙呀!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆