上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-9-3 11:29 發表 查看引用來源

而家一星期曬一日咋。。5夠黑😔
師兄多d蒲頭先得。
一星期一次都好黑架嘛……
黑過古天樂。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-3 18:41 發表 查看引用來源

師兄多d蒲頭先得。
一星期一次都好黑架嘛……
黑過古天樂。
點會。。我上年一星期曬三日。。先夠黑😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 3/9/2022 18:37 發表 查看引用來源

咁師兄係唔係俾人揀中都食得落先?
咁,阿星都有啲要求,喜歡揀飲擇食,而且小星星唔爭氣,唔係係女人都啋嘅。哎,真衰,阿星係咪太過奄尖聲悶呢?😬

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-9-3 18:58 發表 查看引用來源

點會。。我上年一星期曬三日。。先夠黑😝
師兄,其實會唔會曬完唔滿意,幾耐又要曬一曬,好似補妝咁曬勻巡某d位。
一星期3日,都好堅遮。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-3 20:25 發表 查看引用來源

咁,阿星都有啲要求,喜歡揀飲擇食,而且小星星唔爭氣,唔係係女人都啋嘅。哎,真衰,阿星係咪太過奄尖聲悶呢?😬
哈哈,咁正如我講,男人如果本身80,90分,係無必要咩都食。
我以前既一位SL曾問我,有無新目標呀?一個兩個定幾多個等等,當佢知我有時,佢會問長問短,因為佢好想知,我搵新既呢個,同佢比,究竟高質過佢定低分。
女人,都鐘意比較,所以以示尊重,我地都唔可以亂食。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-2 22:00 發表 查看引用來源
最hurt係,狗仔緊既時候女伴問:你去左邊阿…?

其實男既重好努力插緊…
hahahahahahaha好慘呀

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-3 21:52 發表 查看引用來源

師兄,其實會唔會曬完唔滿意,幾耐又要曬一曬,好似補妝咁曬勻巡某d位。
一星期3日,都好堅遮。
我成日叫佢全身曬,佢話驚比人見到,報警就GG囉🤣

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-2 22:03 發表 查看引用來源
就快又打風冇得游水。
唔好啦,好熱呀

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-9-3 11:33 發表 查看引用來源

應該係問我呀。。。你又要惡補乳聞啦😂😂
我幫你答架

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-3 21:52 發表 查看引用來源

一星期3日,都好堅遮。
我只係泳褲位白就得。。黑鬼油。幫到我。。
同埋我快甩色。。所以要keep住曬先夠黑。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆