上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  339.5k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-4 13:15 發表 查看引用來源
但五知岩五岩各ching口味呢!🤭40045300
正呀,肥鮑👍👍👍

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-4 13:15 發表 查看引用來源
BEFORE 時巧驚驚....細路仔時唔小心見過朋友仔個老母全相, 又係一大堆 ,,,,,真係唔喜歡毛, 仲要係咁多..

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-4 01:22 PM 發表 查看引用來源
剃前剃后都咁吸引👍
我覺剃后感覺好似粉左,兼乾淨左甘!🤭

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-4 13:10 發表 查看引用來源
疫情過後,带老婆去玩下先!謝提供資料!😁
https://thailandnaturist.com/naturist-resorts/

師兄呢個網有泰國天體 resort 資料, 規模有大有細, 可能啱大家.

回覆 1378# brandy888 的帖子

冇得頂囉,C兄幾時再放閃咭呢

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-4 12:01 發表 查看引用來源
有次專登比隔離屋個肥叔叔入嚟整洗手盆(條肥叔未退休係做水電)
咁我就掛左幾條係入面,我落街買嘢叫肥叔慢慢整,比足時間佢慢慢撚🤭
聞一聞好醒神, 索一索舒筋活骼.   

引用:
原帖由 88yes 於 2021-2-4 11:18 發表 查看引用來源
我想我個另一半睇到鬼佬碌大洋腸
引下佢

鬼佬唔一定大碌, 只係間唔中有啲八九吋, 黑柴就真係大粗硬, 俾佢捧一嘢可能冇命..

引用:
原帖由 88yes 於 2021-2-4 11:17 發表 查看引用來源
依套系列好睇
不過唔知係真定假

唔多似真嘢, 只係換男女當事人, 情節集集差不多, 當戲睇就算.

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-4 12:04 發表 查看引用來源
我老婆睇D 鬼佬A片,話佢地好多軟奶奶,黑鬼就話好長!🤭
見啲白人吹極都硬唔起, 可能好細個就用得多, 快熟快殘.

引用:
師兄嫂夫人嗰隻真係超級毛蟹,見到有少少驚恐感覺 ( 好似以前啲女仔見到雨衣怪客一樣 ), 感覺到自己條 J 少少縮 ,但係之後睇到隻白虎,心理上條 J 即刻衝血。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆