上一頁下一頁
發新話題

我愛,故我在 + p.2 + p.7 + p.18

收藏  |  訂閱
1.5k  68.2k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 22:20 發表 查看引用來源

不過其實HB喜歡成熟的女人,我成日都無主意,他唔喜歡架。
但我就好喜歡比HB話事,例如食咩,去邊度食都想他作主
其實我都係架 ~  
希望搵到個我當我遇到唔識既事情可以教到我  
我面到困難時俾hints我去解決問題
我做錯時會鬧我既人

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 10:06 PM 發表 查看引用來源

哈,其實上網識真係好普遍。:smile_35:
咁又係
不過我身邊既 fd 都仲未接受到網上識人

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 22:24 發表 查看引用來源

我估你喜歡靚仔sporty類型?
男仔和女仔同年,思想會比女仔細。
甘你米要“臭”仔?
佢地話同大過自己ge女仔
個女仔可以take care 佢地
又唔洗點氹喎  
o_o  你估中喎  
我鍾意d 高高大大. 白白淨淨果d 架 :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-5 10:26 PM 發表 查看引用來源

佢地話同大過自己ge女仔
個女仔可以take care 佢地
又唔洗點氹喎  
o_o  你估中喎  
我鍾意d 高高大大. 白白淨淨果d 架 :smile_o05: :smile_o05:
我自己就接受唔到比自己細既男仔喇
我d 男朋友全部都大過我既

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-5 10:25 PM 發表 查看引用來源

其實我都係架 ~  
希望搵到個我當我遇到唔識既事情可以教到我  
我面到困難時俾hints我去解決問題
我做錯時會鬧我既人
um...不過HB又無咩教過我,可能唔係直接教啦
有一樣野好奇怪,就係我從來都無發過HB脾氣
我好聼HB話,其實可以安心信一個人好難

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-5 10:29 PM 發表 查看引用來源

我都係,大我最少既都有5年。哈

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-5 22:29 發表 查看引用來源

我都好想知道個問題點係邊一度~
點解年紀大ge男性對我無興趣

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 22:30 發表 查看引用來源

咦... 好事喎  ~
其實好難先可以做到呢一點

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-5 10:30 PM 發表 查看引用來源

我唔得,我係成日發 bf 脾氣果種
我d fd 都講話係佢先頂得我順
而且佢叫我東,我就會去西,我有d 當左佢係老豆咁,唔想聽佢話,雖然佢講既野好多時都o岩
我d fd 成日嚇我,激走左佢睇下第時搵咩人要我 :smile_o08:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-5 22:25 發表 查看引用來源

咁又係
不過我身邊既 fd 都仲未接受到網上識人
朋友就得
bf 就一定唔得
因為我覺得好似保藥黨咁會呃人的 :smile_o03: :smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆