上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  140.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 13:59 發表 查看引用來源

小朋友嘛... 沒有/ 未有囉
做人阿媽唔係咁容易o既, 我自己知自己事, 冇耐性慢慢教,
嬲起上o黎唔排除真係控制唔住講粗口屌9 個細路仔

話我喜歡被打, 又係又唔係咁啦
開始時係想搵人好好懲罰一下惡劣o ...
我们有一个共同点哦,我个人就是很喜欢乖乖听话,不喜欢做决定

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-4 14:29 發表 查看引用來源

會的

估計聽不聽到也是一人

就當現埸版成人片擺
这个嘛。。。怎么感觉好像在听收音机,没有画面

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 22:01 發表 查看引用來源
我们有一个共同点哦,我个人就是很喜欢乖乖听话,不喜欢做决定
女仔乖好吖!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 21:55 發表 查看引用來源
谢谢姐姐的分享,我有看完全部哦
我的话就真的很少爱爱的,一年可能才不到十次吧,说出来甚至有人都觉得我是性冷感的
一年唔到十次, 即係一個月都無一次?!
男朋友冇投訴?
俾著我果個分手都似

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-4 21:56 發表 查看引用來源
对啊对啊,你很勇敢
我说的是姐姐,不是licklickson!
勇敢呀... 一半一半啦其實
好多人都話我, 尤其係以前d 老師, 話我點解犯o左事有勇氣承認, 有勇氣受罰, 就冇勇氣洗心革面或者抵抗想做壞事o既念頭...
可以叫做係一種嚴重扭曲o既人生觀吧, 做o左衰o野之後只要肯找數就得
唔怕痛或者係唯一o既優點 好多小朋友俾人捉到會求饒, 我俾人訓話俾人問應該要點罰果陣會諗都唔諗就話打手板/ 打屁股
唔係自小就真係好中意俾人打, 只係找數嘛, 我欺負o左人, 整傷o左人,
快d 打我一身, 俾我承受返一樣o既難受, 之後我同對方咪冇拖冇欠囉

我只係願意為自己做過o既壞事承擔代價, 而唔係願意好好咁做個乖女孩, 呢個先係真正o既我
好多人(包括當時初相識o既男朋友即係而家老公) 淨係睇到我出o左錯, 就算明知唔講對方係唔會find out 既情況下,
都主動走去話俾人知自己衰o左d 乜, 徵求對方意見我可以點樣補償返俾人, 就以為我真係超乖女
而與此同時, 果陣我真係超級超級咁冧呢條友, 直頭有埋打算如果佢再唔媾我o既話我就諗辦法主動向佢示愛o架啦
我唔想因為任何原因, 包括佢對我o既錯覺同o左我一齊, 睇清我真面目之後再拋棄我, 咁o既話我情願唔同佢開始
所以先至咁堅持, 甚至問過好多人意見 (包括呢度o既前身 hkdiscuss), 個個都話冇必要俾佢知,
但我最後依然選擇一五一十向佢交代

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 22:05 發表 查看引用來源
女仔乖好吖!😉
对啊对啊,我是乖宝宝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 05:58 發表 查看引用來源

一年唔到十次, 即係一個月都無一次?!
男朋友冇投訴?
俾著我果個分手都似
我没有男朋友的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 07:12 發表 查看引用來源

勇敢呀... 一半一半啦其實
好多人都話我, 尤其係以前d 老師, 話我點解犯o左事有勇氣承認, 有勇氣受罰, 就冇勇氣洗心革面或者抵抗想做壞事o既念頭...
可以叫做係一種嚴重扭曲o既人生觀吧, 做o左衰o野之後只要 ...
我觉得这样的性格是没问题啦,姐姐做回自己就可以了。不管你的性格如何,这个世界都会有一群人喜欢你,另一群人不喜欢你,这是不变的事实,就算你已经很完美了,也会有人挑骨头去刁难你的。所以。。。管他的,做自己就好了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-5 14:32 發表 查看引用來源
对啊对啊,我是乖宝宝
係咪聽晒男朋友話?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-5 14:32 發表 查看引用來源
我没有男朋友的
咁同乜嘢人做?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆