上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  316.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 14:28 發表 查看引用來源

佢好多呢啲情趣內衣同性感睡衣㗎,好多造型都有好似娃娃裝、小鳳仙裝、女僕、旗袍
吊襪帶、魚網絲襪、開窿襪褲好多顏色都有🤣😂
咁正,佢係未成日著比你睇?再引你屌?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 10:30 發表 查看引用來源

琴晚又執咗一劑畀佢🤭🤭
果然堅大食😍🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-13 14:53 發表 查看引用來源
咁正,佢係未成日著比你睇?再引你屌?
係架,我哋成日都咁玩㗎啦🤣😂仲有角色扮演、又或者做之前佢著住嚟自慰引我跟住玩到㷫烚烚我先屌佢🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 13:36 發表 查看引用來源

佢一向都多水多汁🤭🤭不過近呢一兩年就更加犀利更加敏感
好似琴晚咁佢著住件吊帶睡衣瞓喺度裏面當然真空啦,我上床揸下佢對波揸佢籮柚,佢就轉身擰過嚟揸住我條野搞硬佢,跟住除咗條底褲騎上嚟玩69,我都未奶佢妹妹,佢 ...
正姣閪😍師兄就屌死佢啦🤣

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-13 14:52 發表 查看引用來源

D 架生咁齊,  齋睇都爽 , 你真係有性福
我哋好鍾意玩呢啲嘢㗎🤭🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-13 14:59 發表 查看引用來源
正姣閪😍師兄就屌死佢啦🤣
應該話佢係一個正淫娃🤣佢真係鍾意畀人屌,你越屌得佢勁佢就越淫

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 15:06 發表 查看引用來源

應該話佢係一個正淫娃🤣佢真係鍾意畀人屌,你越屌得佢勁佢就越淫
咁咪好囉🥰兩公婆都有性福🥰

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-13 15:19 發表 查看引用來源
咁咪好囉🥰兩公婆都有性福🥰
我自己都性慾強不過後生嗰時仲強🤭😂所以咪滿足到佢囉
同埋兩公婆扑咗嘢咁多年,冇啲新意好難維持

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-13 15:34 發表 查看引用來源

我自己都性慾強不過後生嗰時仲強🤭😂所以咪滿足到佢囉
同埋兩公婆扑咗嘢咁多年,冇啲新意好難維持
有冇諗過行動升級,搵人同佢接摩之類

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-13 15:49 發表 查看引用來源
有冇諗過行動升級,搵人同佢接摩之類
咁又冇喎,佢都唔會接受,不過佢性幻想同第個男人做愛又或者畀幾個男人輪姦佢就會有,佢都會同我講又或者玩呢啲扮演

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆