上一頁下一頁
發新話題

~發問區~

收藏  |  訂閱
1.5k  93.4k

引用:
原帖由 ccfing 於 2007-6-1 11:35 PM 發表
想問深圳有咩sn 可以開大架!!!
什麼叫開大?

咁多位師兄.....
淡水有邊間sn好玩呀同埋有空中飛人玩呀.............

引用:
原帖由 ccfing 於 2007-6-2 01:06 AM 發表

可吾可以比埋地址丫....:smile_13: :smile_13: thx c hing
:smile_39: 我將有關資料PM畀您個陣,出現「ccfing 拒絕接受您或所有人發來的短消息」喎!

引用:
原帖由 DIUnaME 於 2007-6-2 02:10 AM 發表

:smile_39: 我將有關資料PM畀您個陣,出現「ccfing 拒絕接受您或所有人發來的短消息」喎!
師兄, 新手無得pm喎:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 tong123123 於 2007-6-2 01:24 AM 發表

什麼叫開大?
:smile_35: 開大:即係全套(ML)囉!

引用:
原帖由 jeff110 於 2007-6-2 01:32 AM 發表

咁多位師兄.....
淡水有邊間sn好玩呀同埋有空中飛人玩呀.............
:smile_35: 印象中下面呢兩間有「空飛」雜技:

【瀟@】
 普通房:¥300/全套(90分鐘)5' X 6'大床
 水床房:¥400/全套(120分鐘)水床BM
 空飛房:¥450/全套(120分鐘)空中飛人

【龍@閣】
 紅床房:¥100(房租)
 小 費:¥300(空中飛人)
 過 夜:¥100(剩房租)
 過 夜:¥900(包囡囡全套)

请问

不好意思,各位师兄。请问东莞长平有什么靓地方可以介绍的呢?因为听说那里很爽,请问可以介绍吗?谢谢

Any cheap & nice hotel close to Huang Guang

Pls help, is there any cheap & nice hotel close to Huang Guang remomend ar....many thanks

引用:
原帖由 ccfing 於 2007-6-1 11:35 PM 發表
想問深圳有咩sn 可以開大架!!!
去試下下沙....沙田酒店入面個間

價錢及服務都合理

樟木頭有咩sn介紹,幾錢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆