上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
3.8k  222.1k

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2020-2-25 04:54 PM 發表 查看引用來源
劍兄你可以pm我嗎:071:
佢會誤解你係Play me money first. 應係Whatsapp.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-25 05:04 PM 發表 查看引用來源

佢會誤解你係Play me money first. 應係Whatsapp.  
哈哈😄

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 05:00 PM 發表 查看引用來源

費事害人:096:
不會

劍兄羊師傅,請指點下, R1 創紀錄

引用:
原帖由 吳秋月 於 2020-2-25 05:22 PM 發表 查看引用來源
劍兄羊師傅,請指點下, R1 創紀錄
呢件有薛恩都唔再上, 皆因外地都係老薛一手操, 所以係唔睇好, 不過如此馬報1400田, 現時五班應好難有馬同佢跑. 現時賠率應係無誠意.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 03:31 PM 發表 查看引用來源
原來報紙檔仲有信封貼士、每個$200大元:014::096:

[attach]12146312[/attach]

[attach]12146313[/attach]
你去賣自己料,應該可以買多層樓:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 02:54 PM 發表 查看引用來源
呢隻叻孩偷盒已差唔多到位、上次田草入直路已出頭、埋門僅負不遠反加一分、再換當紅人、其實之前同程已踩過線!賠率都好理想!
龍飛鳳舞震家聲,尼鋪食出真係勁!:071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 03:27 PM 發表 查看引用來源
有位以前梳打埠大馬主想染指本地馬場、如果窄西變砸洗就要小心!
紅油地位無人能替,同場隻軍佬咁重飛,有乜把握?但睇飛唔係講少,十三叔尼個禮拜日好馬盡出,尼隻可能焗要放尼場

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-25 06:33 PM 發表 查看引用來源

紅油地位無人能替,同場隻軍佬咁重飛,有乜把握?但睇飛唔係講少,十三叔尼個禮拜日好馬盡出,尼隻可能焗要放尼場
見老淫魔上周日同場三件都只得一件第二、今次要雄霸一嬌!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-25 06:40 PM 發表 查看引用來源

見老淫魔上周日同場三件都只得一件第二、今次要雄霸一嬌!
度Q都和味喎:013:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆