上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  107.6k

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-31 01:03 PM 發表 查看引用來源
各位c hing好!!:smile_o15:

09最後一天,明天又是一個新開始了~~
今年,的確很旺呀,一年三沉船....昨天還跟最後一艘東北吉林船到了中山去泡溫泉:smile_o11:

算是最後的溫馨吧....今早醒來,忽然很失落毅然決定 ...
師兄...如果有機會再沈...你仲沈唔沈呀...:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-12-31 01:27 PM 發表

師兄...如果有機會再沈...你仲沈唔沈呀...:smile_14: :smile_14:
暫時唔會~~:smile_o08:

引用:
原帖由 PKiDD 於 2009-12-31 01:30 PM 發表 查看引用來源

暫時唔會~~:smile_o08:
師兄...最重要既係懂得去享受現在你所擁有的一切...將來的事...隨緣吧...:smile_o15:

各位師兄.......合皮2010.....繼續醉......
出年再見........

happy new year

回覆 1413# 的帖子

龍Ching, Haqppy New Year!  多謝你的指導!  真心話, 我佩服你的旁觀者清的分析! 有機會一起飲酒!:smile_o05:

新年第一日,我居然要帶綠帽

平時一得閒我會去搵佢,聽日我要返工所以冇時間去搵同佢,我係電話上問佢今晚會唔會出去玩,佢就話唔會出去係屋企過,我12點鐘個陣打比佢諗住同佢講聲新年快樂點知佢又唔聽電話,岩岩仲把電話關埋機,平時同佢一起的時候我都覺得佢估估怪怪咁,聽電話又要關埋到門,問佢係唔係男仔打比佢,佢又話你女朋友都有好多人溝架,不過佢叫我放心,從來未做過對唔住我既事,但琴晚咁既日子佢冇去玩有邊個會信,仲要玩到連電話都唔聽,我覺得佢現在一定係同緊條仔一齊啦,你地覺得我仲應唔應該同佢一齊,其實我同我條女一齊左一年,佢從來都冇用過我錢,有時仲要佢比錢我洗,不過前排我因為係香港識左條女,所以就冇再搵佢,連電話都冇打到,有時只會係QQ到傾二句,岩岩平安夜佢話好想見我叫我返去陪佢,所以我就去左(同香港條女散左)點知發覺佢仲係好愛我,所以諗住同返佢齊,點知就比D咁既野比我攪...真係好傷心

引用:
原帖由 單吊一索男 於 2010-1-1 10:02 AM 發表
你地覺得我仲應唔應該同佢一齊,其實我同我條女一齊左一年,佢從來都冇用過我錢,有時仲要佢比錢我洗,不過前排我因為係香港識左條女,所以就冇再搵佢,連電話都冇打到,有時只會係QQ到傾二句,岩岩平安夜佢話好想見我叫我返去陪佢,所以我就去左(同香港條女散左)點知發覺佢仲係好愛我,所以諗住同返佢齊,點知就比D咁既野比我攪...真係好傷心
......自已都唔係乜野好人......仲期望囡囡對你從一而終.......會唔會有D.....痴人說夢..........

引用:
原帖由 單吊一索男 於 2010-1-1 10:02 AM 發表 查看引用來源
平時一得閒我會去搵佢,聽日我要返工所以冇時間去搵同佢,我係電話上問佢今晚會唔會出去玩,佢就話唔會出去係屋企過,我12點鐘個陣打比佢諗住同佢講聲新年快樂點知佢又唔聽電話,岩岩仲把電話關埋機,平時同佢一起的時候我 ...
師兄, 佢比錢你使, 即係做到狼狗? 恭喜恭喜! 你仲想點?
你自己都去溝女啦!

最近:smile_27: 追緊個技師 果頭話無出黎做
依頭就發現係qq同人玩sex
係qq 試多一2句 一開始話 點等錢用都吾會甘做 轉頭開價高少少
立刻比埋電話
:smile_30:
我依家都吾知自己個心點
每個人都有個價:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆