上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-29 18:47 發表 查看引用來源

有老公嘅女人有一部分本身係女仔嘅時候就已經好有人緣,識得用唔同嘅話題去同人傾偈,而且目的唔係揾情人,而係揾一個能夠談心嘅人。所以真係好難揾,而且一般令人動心嘅女人,男人少啲定力就會失手,要有定力,呢個男人自己都要 ...
呢個亦都係一個幾有趣既分野,已婚人妻同未婚女士,就當佢地內外條件接近都好,但其實行出黎俾人感覺始終多少會有D唔同。
當然仲有好多因素,無完全絕對好唔好,
而未婚既女士,說到底會有較多可能性,我反而會小心講野DD,因為唔想令人誤會。

但點講都好,女生對自己對事情有要求有追求,對事物有自己見解,係份外有吸引既光環,我就特別欣賞。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-29 18:50 發表 查看引用來源

絕對贊成,一家人有一家人嘅時間,同時亦都需要有me time,咁先可以保持到心境平衡😬
係。
呢種時刻既自由,可以做下自己鐘意既野,我覺得係好正。
講開自己鐘意既野,最近世界盃,其實超期待,但唔知點解,個氣氛總係好似炒唔起。

而講起踢波,呢D男人浪漫既野,如果女人識欣賞,又或係真參與,亦會令人另眼相看。

引用:
原帖由 dragonbone 於 30/11/2022 16:34 發表 查看引用來源

呢個亦都係一個幾有趣既分野,已婚人妻同未婚女士,就當佢地內外條件接近都好,但其實行出黎俾人感覺始終多少會有D唔同。
當然仲有好多因素,無完全絕對好唔好,
而未婚既女士,說到底會有較多可能性,我反而會小心講野DD,因為唔 ...
其實結婚與否並非重點,只要女士覺得個男人值得信賴,自然會打開心扉。

可能阿星個人口沒遮攔,所以都冇乜避忌,就好似食嘢咁,百無禁忌唔使戒口。

當然,唔同場合要做唔同嘅事同講唔同嘅說話,最近阿星俾學校邀請去同啲中學生講下人生,阿星嘅人生走咗好多遠路,總算走返上條似樣嘅路,同啲中學生分享下都係好事,只要唔放棄自己,走得更遠,總會返嚟😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-11-28 16:54 發表 查看引用來源

師兄有心得。
但小弟我不嬲係姐姐控,對後生女興趣真係不大,而且佢要出trip,過個冷河,更唔會有事發生。
唔好諗得太複雜,走近都係兩個人調劑又唔係D咩野確認關係

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-30 17:52 發表 查看引用來源

其實結婚與否並非重點,只要女士覺得個男人值得信賴,自然會打開心扉。

可能阿星個人口沒遮攔,所以都冇乜避忌,就好似食嘢咁,百無禁忌唔使戒口。

當然,唔同場合要做唔同嘅事同講唔同嘅說話,最近阿星俾學校邀請去同啲中學生 ...
師兄仲可以循循善誘,實在係得。
唔知師兄多唔多去coffee shop,我發覺近幾年真係多左好多選擇。
而且連沖野飲果個都仲要幾好樣,我認我膚淺,但其實呢D生招牌,真係work架下,我住附近真係多左好多後生幫襯。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2022-12-1 03:22 發表 查看引用來源
唔好諗得太複雜,走近都係兩個人調劑又唔係D咩野確認關係
HAHA......無錯。
而且,要諗既野太多,呢方面,我從來都.......順其自然。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-28 17:02 發表 查看引用來源

成熟嘅女性,有知性美,亦注重儀表,有禮貌,更加有眼光;係可遇不可求嘅紅顔知己,唔一定有任何性,但係可以肯定係一位會鼓勵男人,對朋友有要求,對自己亦都唔放棄嘅女人。

龍師兄質素高,識嘅女伴都唔嘢少😬 ...
梗係啦,大家唔同channel ,好難傾得埋㗎嘛。
高質男配高質女

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-30 17:52 發表 查看引用來源

當然,唔同場合要做唔同嘅事同講唔同嘅說話,最近阿星俾學校邀請去同啲中學生 ...
嘩!星星長輩!

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/12/2022 18:24 發表 查看引用來源

師兄仲可以循循善誘,實在係得。
唔知師兄多唔多去coffee shop,我發覺近幾年真係多左好多選擇。
而且連沖野飲果個都仲要幾好樣,我認我膚淺,但其實呢D生招牌,真係work架下,我住附近真係多左好多後生幫襯。 ...
家下一街珍珠奶茶妹妹,又露臍又短褲仔咁,真係搞到阿星行街都四圍望非常之唔得閒。

不過呢啲口罩美女真係令到阿星有啲保留,戴住口罩冇錯雙眼係幾靚嘅,一陣一個唔覺意除口罩捽下個鼻發現口罩美女原來咁嘅貓樣就真係倒胃口喇。

不過不知者不罪,直到可以除罩之前,俾多啲幻想啲後生仔都好嘅。😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2/12/2022 01:50 發表 查看引用來源

梗係啦,大家唔同channel ,好難傾得埋㗎嘛。
高質男配高質女
啱傾先可以傾落去嘛,唔啱傾真係話不投機嘥鬼氣。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆