上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-12-29 10:55 發表 查看引用來源
你都係高手
我沒有六尺高卻會待你好。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-29 11:07 發表 查看引用來源

師兄,我坦白,麻煩到你講,你唔好收收埋埋,仲同我講得粉紅師妹一個呀下。
即我當佢係你最正一個,麻煩講講遇上佢之前有幾多個。
我一對手數得曬你數埋腳趾都數唔曬點搞呢😝

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-29 13:13 發表 查看引用來源
N年無登入,唔知仲有無人記得我呢??
b豬點會5記得你呀😍😘

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-12-30 10:17 發表 查看引用來源

b豬點會5記得你呀😍😘
我太耐無出現啦麻不過而家份工比較遊所以都可耐不耐上下黎

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 09:46 發表 查看引用來源
又真係喎,無野比健康重要,我之前中左新冠,辛苦到仆街
HAHA,妳楊過,又楊康,而家無問題架啦,可以安心去玩,我都係好番既其中一個,我即時走去玩,睇下有無腦霧,小許腦霧都唔想啦~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 09:47 發表 查看引用來源

我係睇樣多過一切,靚仔嘅,果方面弱d都ok,當然兩者兼備最好啦
咪住先,如果唔靚仔,果方面勁又OK唔OK先?
床上勁可能呢個區大把,我睇親post個個都可以做好耐架。

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 09:48 發表 查看引用來源

我問過男仔Frd.佢地個個都話寧要肥肥地都唔要瘦骨仙。
真心靚到好似連詩雅,周麗琪果D,真係太瘦,行出黎係好睇,但........其他方面就.....
俾我,我好唔公平架,我會要自己fit,但女伴啦喎,我而家都鐘意佢有D肉地,我好怕皮包骨.......

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-12-30 10:16 發表 查看引用來源

我一對手數得曬你數埋腳趾都數唔曬點搞呢😝
師兄,你咪整鬼我啦,我地而家唔通仲會鬥點數咩,講都係講質素。
就好似女人講自己好多人追,問題係追佢果D無過掂時,講出黎都無意思,相反就算得一個係高質,呢D先係叫識食,我從來知自己胃口,我好少去食自助餐,同樣價錢時間,我揀一間好食既慢慢嘆好過。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/12/2022 21:50 發表 查看引用來源

有時又咁諗,簡單d,遇到1,2個好女仔已經夠。
但好多時人係貪心既,遇到好,一齊左都好,有時有個可能無身邊果個咁索都好,又會因為好多因素照樣都會發展,人就係咁衰。

但我又分得好清,可以令我愛既女仔唔多,愛同喜歡,還是有點距離 ...
喜歡嘅女孩子好多,更多嘅係令人憐惜嘅女孩,至於愛,已經好耐冇呢種想法😬

引用:
原帖由 Katrinacat 於 30/12/2022 00:46 發表 查看引用來源

點止,video call 都有伏㗎!
好彩阿星崇尚實體摸住攬住唔係只睇畫面,呢啲伏,呃唔到阿星嘅😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆