上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 11:28 發表 查看引用來源

我唔得要靚仔
當初我同豬公拍拖都係因為佢靚仔,
但當然一齊後先知原來床技都勁就梗係bonus啦
妳真係好衰,靚仔真係賣少見少架好無,HAHA......
仲要有床技,呢D級數好多俾人mark晒full time,即家陣妳好叻咁話啦,HAHA.....

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 11:30 發表 查看引用來源

連詩雅我見過真人,真係勁勁勁瘦,都幾靚,
但我鐘意佢老公多d家樂正正係我杯茶
陳家樂好多女仔都鐘意添,夠正氣嘛。
係估唔到會咁快結婚,HAHA.....
好仔又fit又好樣難求啊~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-30 12:18 發表 查看引用來源

女人霧之戀好啊,男人先鐘意,太清醒會無晒味道。
女人蠢蠢地先好?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-30 12:19 發表 查看引用來源

妳真係好衰,靚仔真係賣少見少架好無,HAHA......
仲要有床技,呢D級數好多俾人mark晒full time,即家陣妳好叻咁話啦,HAHA.....
當年我都要打敗一d對手先可以搶到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-30 12:20 發表 查看引用來源

陳家樂好多女仔都鐘意添,夠正氣嘛。
係估唔到會咁快結婚,HAHA.....
好仔又fit又好樣難求啊~~
家樂真人對眼真係好靚好迷人,仲好nice,謝幕時好近見到佢,
打招呼有叫必應,差d暈低

引用:
原帖由 bcm 於 30/12/2022 11:31 發表 查看引用來源

又真係無咩好講,同隻公十幾年,咩姿態前前後後左左右右都試晒,
而家回歸平淡了
咦,咁由零開始去到癲峯好似好多嘢睇喎😬

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 10:33 發表 查看引用來源
我太耐無出現啦麻不過而家份工比較遊所以都可耐不耐上下黎
我都好耐冇上黎。。腦霧先記得上😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-30 10:54 發表 查看引用來源

師兄,你咪整鬼我啦,我地而家唔通仲會鬥點數咩,講都係講質素。
就好似女人講自己好多人追,問題係追佢果D無過掂時,講出黎都無意思,相反就算得一個係高質,呢D先係叫識食,我從來知自己胃口,我好少去食自助餐,同樣價錢時間,我揀一 ...
咁我食茶餐多。。又冇乜時間咁品嘗。。意思食落肚果啲。。😂😂

最重要係溝通到。。5係就幾靚都係死得😅😅

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-12-30 11:54 發表 查看引用來源
❤️💋❤️💋❤️💋❤️💋
😜😜😜😜

附件

引用:
原帖由 bcm 於 2022-12-30 12:20 發表 查看引用來源

女人蠢蠢地先好?
最傻既女人係醒唔晒又要醒,
最叻既女人係聰明得黎識扮蠢,
妳講仲要蠢x2既蠢蠢地係唔係先好嘞,HAHA

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆