上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-3 13:43 發表 查看引用來源

所以我附近有壽司郎我都無食過,見到條隊就驚,去apps攞位都有排等,費事煩。
係,我唔明,點可以接受排一個鐘,都仲未食得。
但我見後生真係好肯排,HAHA......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-3 14:54 發表 查看引用來源
我都係講下笑啫!梗係唔會!😬
唔係架,引區仲有好多索索師妹架,師兄可以尋覓下。
但搵唔到又或唔索,唔得賴我,而搵到就記得分享喎。

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-3 13:55 發表 查看引用來源

論壇最輝煌時期已過了,果時大家都好後生,血氣方剛先夠膽出姐,而家都徐娘半老,唔夠薑了,我又唔係想搵“知己”更加唔想係網上彼露太多野,就當係美好回憶吧。講真而家叫我寫都無野寫了,來來去去番工放工煮飯,男上女下女上男下, ...
係,而家已轉左風向,係呢度出post,注目度遠不如手機apps,後生既已唔興睇字,睇圖,邊個P得叻邊個就係贏家。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-3 14:55 發表 查看引用來源

係,有D真係好街街。
但坦白有D真心會幫下手既,真係好緊要,我識左個幾十年既藥房朋友,佢都講問心無愧就算,呢行個底俾D傳媒吹到花晒,佢地搏收視,有D行家又堅衰,一間衰,一百間好都無用,而家都咁樣,下星期網上D街街傳媒仲多野吹,我 ...
所以傳媒威力。。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-3 15:08 發表 查看引用來源

係,而家已轉左風向,係呢度出post,注目度遠不如手機apps,後生既已唔興睇字,睇圖,邊個P得叻邊個就係贏家。
點P都冇用啦。。出到嚟講粗口啊。😂😂😂

[quote]原帖由 dragonbone 於 2023-1-3 14:57 發表 查看引用來源

喂喂,暫時呢度都守得住高質,唔好太多人我反而仲開心喎,HAHA.......
但信我,妳開post我都期待,到時仲一定好多人捧場添,當然,呢D野都係隨心,見大家仲入黎吹水已好開心。 ... [/quote

]吹水開心d,haha

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-3 15:00 發表 查看引用來源

最近我學緊野嘛,見到班後生真係好開心,佢地D潮語啦,又或心態啦,有部份我都好欣賞。
有時同佢地一齊上堂,我都被人話唔好成日扮老一輩。
所以師妹都唔好扮老成,HAHA......
做事成熟,心態就要後生。 ...
可能青少年時玩得太盡,所以一年紀大d,就骨頭都脆,眼都自己合埋,蒲鬼蒲馬咩?早抖罷啦🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-3 15:05 發表 查看引用來源

係,我唔明,點可以接受排一個鐘,都仲未食得。
但我見後生真係好肯排,HAHA......
可能真係好好食啦。

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-3 19:38 發表 查看引用來源

可能青少年時玩得太盡,所以一年紀大d,就骨頭都脆,眼都自己合埋,蒲鬼蒲馬咩?早抖罷啦🤣🤣
師姐應該仲好後生啫!😉

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-3 07:06 發表 查看引用來源

你知你幾忙架啦。。😂😂
你忙d,又攰⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆