上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (第五十回)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.1k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-16 02:10 AM 發表 查看引用來源

咁就好似.......幾岩傾喎....
講左幾個鐘宜家至話岩傾:smile_o02:

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:11 AM 發表 查看引用來源
咁都要返屋企嘛:smile_45:
點解.......個個都話我唔返屋企既...:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:12 AM 發表 查看引用來源
講左幾個鐘宜家至話岩傾:smile_o02:
日久見人心呀.......:smile_34: :smile_34:

乖女........唔見左妳....掛掛呀...:smile_o03:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-16 02:15 AM 發表 查看引用來源

點解.......個個都話我唔返屋企既...:smile_30: :smile_30:

日久見人心呀.......:smile_34: :smile_34:
咁咪多d返黎睇下個媽同個女羅連三圍你都知仲想點:smile_o05:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-16 02:16 AM 發表 查看引用來源
乖女........唔見左妳....掛掛呀...:smile_o03:  
個女同你一樣唔返屋企:smile_39:

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:19 AM 發表 查看引用來源
咁咪多d返黎睇下個媽同個女羅連三圍你都知仲想點:smile_o05:
仲有你呢.............

我開始覺得妳似一個人.........

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-16 02:21 AM 發表 查看引用來源

仲有你呢.............

我開始覺得妳似一個人.........
講:smile_o02:係邊個

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:23 AM 發表 查看引用來源
講:smile_o02:係邊個
唔肯定................

唔好叫我估......

我估你老味架....:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 特大冬菇頭1211 於 2009-7-16 02:20 AM 發表 查看引用來源
個女同你一樣唔返屋企:smile_39:
佢好乖架........我會慢慢教架喇...

yoyo...彈入:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆