上一頁下一頁
發新話題

K 場女過夜激氣事件

收藏  |  訂閱
168  19.2k

引用:
原帖由 西田美沙 於 2010-1-7 11:24 AM 發表 查看引用來源

我自己去東味玩咁多次都未撞過呢D事!

樓主真係唔好彩!

不過係東味搵K女ON係要有D"橋妙"!:smile_35:
真係好少-.- 以為自己好靚好索 唔方無客個d就會咁=.= 我都撞個一次..跟住無-.-
次次都陪到走=.=

簡直係為香港人爭光:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2010-1-7 11:24 AM 發表

樓主真係唔好彩!

我在東未玩過四次……也是OK出2野兼過了十一點先走:smile_30: …樓主真係唔好彩!:smile_42:
但師兄可否分享下東未搵K女D"橋妙":smile_38: ……下次試一試嘛:smile_13:

回覆 136# 的帖子

Billy兄駛セ同佢勞氣丫,條友跟本喺度揾交嘈...

引用:
原帖由 BILLY82 於 2010-1-7 13:01 發表
Billy兄駛セ同佢勞氣丫,條友跟本喺度揾交嘈...
thank you BILLY 兄

引用:
原帖由 香港沙兄 於 2010-1-5 08:00 AM 發表 查看引用來源
呢d死臭西系cp大能把驶乜劳气~~~
系d香港人种能坏哂:smile_38:
我一直都話有好多喺飯店食嘢就大大聲扮大佬屌鳩D侍應, 上到房就對住條K女死晒狗嘅契弟架啦~~ :smile_o01:

引用:
原帖由 雀仔.. 於 2010-1-6 11:43 PM 發表 查看引用來源
大家討論下者,咪甘主觀,不要迫人同意你既睇法.
過夜最基本係兩濟? 呢個唔一定,有d人乜都無攪,找個人陪下都有.
邊駛計甘足架,街市買菜咩,好來好去咪算羅,人地方黎架.
咁如果你下次搵條女過夜, 條女話: 有D人俾八佰蚊...連陪佢都唔洗, 俾完錢各自返屋企...

咁你係咪又係照俾錢然後自己返酒店打飛機呀?? 傻仔~ :smile_o10:

下次1Q算啦

引用:
原帖由 西田美沙 於 2010-1-7 11:24 AM 發表

樓主真係唔好彩!

咪系...

不如叫d人檢討下自己d態度先啦,
有d港粲好喜歡扮大哥,聲大大.

引用:
原帖由 icarus07 於 2010-1-7 04:09 PM 發表

我一直都話有好多喺飯店食嘢就大大聲扮大佬屌鳩D侍應, 上到房就對住條K女死晒狗嘅契弟架啦~~ :smile_o01:
話人托咩...好多人識講,其實反映自己咪一膠樣.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆