上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
2.0k  2.0m

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-6 09:23 PM 發表 查看引用來源

我當然知你係度啦。

但上年好多D講意見,我非常鐘意見到人俾意見我,等我知道有無字眼用錯。
你之前有遊戲玩添
不過無疾而終

引用:
原帖由 我最大條 於 2011-10-6 09:18 PM 發表 查看引用來源
快dpost19啦 好正 等左好耐
引用:
原帖由 lovelove76 於 2011-10-6 09:18 PM 發表 查看引用來源
no ra, i like it but ch 18 is quite small
打緊廿集中,打完二十集,再POST 19集吧:smile_15:

仲有幾集就到大結局,應該會幾精彩。

如果大家記得係車上,媽媽提過生日搞唱K。

那天25號去唱K,踏入26號凌晨,就係堅哥所謂一個月期限最後一天,亦都係媽媽既生日。

究竟果日會唔會有咩特別事呢,令媽媽過個難忘既生日PARTY。

我地香港人, 最鍾意吊人
好似某討論區咁, 放AV無SEED, 個POST先會多D人知
所以你就係果粒SEED, 有相無SEED咁就大把人問候你
到時你個POST多人入黎就多意見~:smile_30:

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2011-10-6 09:33 PM 發表 查看引用來源
我地香港人, 最鍾意吊人
好似某討論區咁, 放AV無SEED, 個POST先會多D人知
所以你就係果粒SEED, 有相無SEED咁就大把人問候你
到時你個POST多人入黎就多意見~:smile_30:
咁衰我做唔出

加油呀 快d打埋20集 出19:smile_34: :smile_34: :smile_34: :smile_34:

岩岩留意到呢個POST
樓主真係作得好好呀

好豐富既劇情  而且發展得好自然
唔會一黎就係咁搞

見到樓主話仲有幾集就完
有D唔捨得添

請問樓主之前有冇其他作品 同埋呢個故仔完左之後 會唔會再創作

最後THX 同埋支持呀

引用:
原帖由 POORGUY111 於 2011-10-6 11:59 PM 發表 查看引用來源
岩岩留意到呢個POST
樓主真係作得好好呀

好豐富既劇情  而且發展得好自然
唔會一黎就係咁搞

見到樓主話仲有幾集就完
有D唔捨得添

請問樓主之前有冇其他作品 同埋呢個故仔完左之後 會唔會再創作

最 ...
沒有,係第一次寫的。

寫完會再出第二。但都要睇反應,無反應就可能唔再花時間再去寫作。

正野~繼續支持!

:smile_30: 忠實FANS:smile_30:

:smile_40: :smile_40: 師兄睇完啦..幾時出19集啊??
比個期黎啦...
重有唔好咁快大結局啦...
可以講你同女友....or同紅姐..or同may姐啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆