上一頁下一頁
發新話題

她們淫西年代-財神遇上淫西予章(#149)

收藏  |  訂閱
158  26.1k

引用:
原帖由 csh68 於 30-1-2017 11:37 發表 查看引用來源
自從小澤瑪利亞,松島楓,穗花,還有其他AV女優,名字不太記得,退役後,一代不如一代,有些大型製作公司居然揾猪扒甚至中女,加上製作模式十年如一日,千篇一律,感到沉悶,現在看AV不感興趣。
對上記得係吉澤明步後,有真正睇得晒成套片囉,都唔知自己睇厭定係AV再難有新女出現了,至今我識波多野,神笑詩織,吉澤明步三位女優:smile_39:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-30 10:53 PM 發表 查看引用來源

對上記得係吉澤明步後,有真正睇得晒成套片囉,都唔知自己睇厭定係AV再難有新女出現了,至今我識波多野,神笑詩織,吉澤明步三位女優:smile_39:
講真 , 其實日本AV界係整個制作水平都下降緊 ,
收入下降就更加吸引唔到幕前幕後人材加入 ...

係呢 , 如果S兄己經睇壓日本AV , 有無唸下睇西咸???
架仔D野講真 , 模式由十年前都係果十幾款 ,
西咸玩意真係多D架~~

引用:
原帖由 spamna 於 2017-1-還有天海翼具有質數,步姐過了三十還可以在AV界横行,可見女優青黄不接,神咲及波多野跟富年相比,末去到這個級數。是否日本近年經濟不堪,製作公司減低成本,末能出現優質女優?30 10:53 PM 發表 url=http://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=455594827&ptid=26244586]查看引用來源[/url]

認同,日本製作模式千篇一律,不斷重複又重複,不重視故事劇情,只是活動式寫真集,著重賣弄女角。西方AV如果二十多年前還可以,當時出現幾個漂亮亞裔女角,近年出品幾乎是豬扒,旺角樓上店擺放西洋AV部分,都沒有顧客有興趣選擇,包括日本無格四仔(基本是豬扒女優及製作粗劣) 港人口味是喜歡黄皮膚東方人。quote]原帖由 淄青李氏 於 2017-1-31 07:43 AM 發表 查看引用來源

係呢 , 如果S兄己經睇壓日本AV , 有無唸下睇西咸???
西咸玩意真係多D ... [/quote]

認同,日本製作模式千篇一律,不斷重複又重複,不重視故事劇情,只是活動式寫真集,著重賣弄女角。西方AV如果二十多年前還可以,當時出現幾個漂亮亞裔女角,近年出品幾乎是豬扒,旺角樓上店擺放西洋AV部分,都沒有顧客有興趣選擇,包括日本無格四仔(基本是豬扒女優及製作粗劣) 港人口味是喜歡黄皮膚東方人。quote]原帖由 淄青李氏 於 2017-1-31 07:43 AM 發表 查看引用來源

西咸玩意真係多D ... [/quote]

ㄧ囗氣睇哂,寫得好呀。收視問题見人見志。我好多時睇完唔回,支持樓主。

引用:
原帖由 csh68 於 31-1-2017 09:48 發表 查看引用來源
認同,日本製作模式千篇一律,不斷重複又重複,不重視故事劇情,只是活動式寫真集,著重賣弄女角。西方AV如果二十多年前還可以,當時出現幾個漂亮亞裔女角,近年出品幾乎是豬扒,旺角樓上店擺放西洋AV部分,都沒有顧 ...
西AV片都有睇開,有一輪睇男幫女按摩片,拍的好唯美的,同日本另一種風格

引用:
原帖由 zxzx333 於 1-2-2017 13:37 發表 查看引用來源
ㄧ囗氣睇哂,寫得好呀。收視問题見人見志。我好多時睇完唔回,支持樓主。
多謝多謝開解我啊:smile_35:,只係一時心不忿姐,大家努力啦

中國農曆年三十晚,朱莉亞和翠絲逛完花市,兩人疲倦身軀回家。

朱莉亞:「嘩...行花市行到腳仔軟呀?花市真係多人行嘅!」

翠絲也倦容坐下軟椅:「求先行嗰時,我籮友都俾人摸過幾次添啦!」

朱莉亞揶揄:「係你淫底嗎?你係俾個籮友人地摸咋!好;浸番個花香浴?」

朱莉亞企起來除晒衫褲,赤條條行去浴室較水,翠絲心裡興起又除晒衫褲:「我又浸...!」

朱莉亞:「嘩!浴缸好細,掂浸到兩個人呀?」

翠絲將上圍托托:「咩咩肉(浴)咁細呀!幾大對波!」

朱莉亞已浸在水中,翠絲快快浸進浴缸:「嘩...真係舒服啦!」

翠絲調皮用水輕撥朱莉亞:「哈哈...!」

朱莉亞反擊:「吖...衰妹,用水撥我,等我用奶水撥你先得!」

朱莉亞捽捽對奶子後撥反翠絲面上:「哈哈!你仲唔飲我奶水啦!」

當兩人浸跟浴缸時,出面"砰"一聲,兩人再一次聽求真,出面廳真有人聲到叫!兩人眼望望兼諗同一樣嘢來?

賊!

兩位靚女在望自己兼諗同一樣嘢?

仆街;啲衫起晒出面廳到!

兩女只能用大毛巾摟住自己身體,朱莉亞手執廁所泵,翠絲手拿廁所擦,一齊衝出廳到捉廁:「咪𠹌郁呀…!」

見地下紅噹噹穿上一套西男人,左手抓住茱莉亞胸圍,右手按自己後腦地呻吟:「哎...喲...!」

兩女唔理身上有冇著衫,第一時間飛撲個賊背脊坐下去,茱莉亞一個廁所泵篤住個賊個頭,翠絲用廁所擦篤佢屁股,個賊俾人責住大叫:「呀!好...痛呀?」

茱莉亞一手搶番自己胸圍穿番上身:「你個PK,上來我地到想爆竊,你真係唔識死!」

個賊雙手拍地:「誤...會...我!」

兩女穿回內衣,茱莉亞惡死:「誤會!你唔係賊!係淫賊來嗎?死啦死啦!」

茱莉亞起勢咁用泵打個賊個頭,翠絲雙手拗住個賊雙腳。

個賊痛到眼淚標:「我...我唔係淫賊!我係財神!」

兩女聽到互望失叫:「財...神...!」

兩人立即掟起個賊,再用泵篤住個賊心口,茱莉亞惡死爺,一摑個賊一把:「你當我地傻呀!扮財神!」

翠絲用手機報警。

個賊再講:「兩位小姐;你聽我講先啦,我真係天上派落凡間神仙來,我真係財神來呀?」

茱莉亞用力壓住個泵:「人做賊你做賊,都未見過咁X白痴!你係咪睇得多毛記嗰套"財神駕到"!」

翠絲手指指去財神海報:「財神係咁樣呀!你邊到似財神?我都未見過財神有咁靚仔,咪著住紅色西裝就這自己係啦!」

茱莉亞:「我都話自己係觀世音都得!」

自稱財神再說:「我...我真真正正財神來呀,你地唔信!我我我變黃金俾你地睇下呀?」

兩女:「咁...變俾我地睇下呀?」

那位財神雙手合什,口中唸唸有詞,突然房間四周括起風來,和幻彩在空中飛舞,慢慢走進那個人手中,那人再雙手放開,有一粒指甲咁細...

金 元 寶!

兩女捽捽雙眼,翠絲再拿起指甲咁細金元寶上手睇,再用手秤秤。

翠絲口都震:「粒...真...係金來呀?點解變得咁...細粒金呀!」

茱莉亞用牙測試:「呀...!有...牙齒印...真...真金來啦,今次我地發達啦...哈哈...哈哈!」

兩人身上穿內衣摟住一起開心跳:「發達啦...財神...呀!財神到呀!」

那位財神整整件西裝將廁所泵移開:「其實呢...我係財神...個學生來?今次落凡間想搵一個人姐?」兩女見財神咁靚仔,立即用美色來劫財神,茱莉亞將身體挨貼財神:「財神哥哥唷!你搵人係咪我呢?剛才我有冇打親你個"咕咕"!」

翠絲更狼死,拉下財神褲鏈,伸手握住財神合咕咕摸:「財神哥哥...我幫你用口探下有冇整傷你呢?」

財神俾兩個淫娃擼緊個咕咕,口窒窒地:「噢!嘩!爺!嗄!」

茱莉亞和翠絲用口含住財神個咕咕吹,財神敵唔過兩個女人舌功,三分鐘射出來,兩女lam lam 脷都話:「好味道呀!」

財神元氣一洩,雙腳一軟,坐下地上:「嗄...!無啦...我要修行七日先得啦!」

兩女眼望望住財神個咕咕,估唔到神仙個咕咕都有咁長咁粗碌,兩女仲未玩過神仙,一於今晚年初一開齋,兩女快手快腳除晒財神衫褲,騎上財神個咕咕推騎,財神就係咁樣俾兩個淫女強姦污辱咗了!!!

引用:
原帖由 spamna 於 2017-2-1 11:33 PM 發表 查看引用來源
中國農曆年三十晚,朱莉亞和翠絲逛完花市,兩人疲倦身軀回家。

朱莉亞:「嘩...行花市行到腳仔軟呀?花市真係多人行嘅!」

翠絲也倦容坐下軟椅:「求先行嗰時,我籮友都俾人摸過幾次添啦!」

朱 ...
唔怪得之前兩日唔見人拉 , 原來匿埋寫文 ... 仲要呃我話大休

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆