上一頁下一頁
發新話題

內射

收藏  |  訂閱
204  22.4k

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-6 11:49 PM 發表 查看引用來源

你有試過好多男人

男人都腥既~係咩…我又唔覺喎!試過幾個唔煙唔酒有運動嘅男人其實都無咩腥味!
我個個食開開煙,無咩腥味,就覺得寡寡淡淡,好黏口:lDD_002:

引用:
原帖由 前期綠色樓奴 於 2019-9-8 11:44 AM 發表 查看引用來源

我個個食開開煙,無咩腥味,就覺得寡寡淡淡,好黏口:lDD_002:
終於有人同意我啦!真係吞過嘅人就知咩味啦!

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-7 01:40 AM 發表 查看引用來源

仲有,其實好多女性私生活都好檢點,你講到好多女人都好似你咁,唔好係個井底度合理化自己的行為喎~
我私生活都好檢點呀!我都話我4啦!唔後生,同你講我無經驗先驚啦!

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-7 01:32 AM 發表 查看引用來源

唔係補身咩?四十歲要補下了:fst_002:
補身有好多方式…同埋補係要從年輕開始,你下次打飛J個陣記得留返d比自己啦!

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-9-7 01:34 AM 發表 查看引用來源

玩乜?我只是拍拖而已,而且我係男,公廁只是女性適用,意即咩人都可以入去痾丫嘛

仲有,我有排都未到四張:smile_30:
我都淨係拍拖呀!你淨拍唔搞咁純情

重有…你都會有4張嘅一日……重要好快就到!所以唔好似住“以家”未到就大晒咁嘅樣:lDD_008::lDD_008::lDD_008:

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-8 12:39 PM 發表 查看引用來源

我私生活都好檢點呀!我都話我4啦!唔後生,同你講我無經驗先驚啦!
4都唔係好老

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-8 12:37 PM 發表 查看引用來源

終於有人同意我啦!真係吞過嘅人就知咩味啦!
哈哈,:lDD_001:通常吞完我會特登錫翻佢,不過佢會好嫌棄,佢話食翻自己d嘢

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-8 12:39 PM 發表 查看引用來源

你以為你亂咁俾人屌丫嘛

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-8 12:41 PM 發表 查看引用來源

補身有好多方式…同埋補係要從年輕開始,你下次打飛J個陣記得留返d比自己啦!
我唔使呀,呢d野梗係女人食架喇,我唔使點打,有人幫我食架喇

引用:
原帖由 NTTJ9 於 2019-9-8 12:45 PM 發表 查看引用來源

我都淨係拍拖呀!你淨拍唔搞咁純情

重有…你都會有4張嘅一日……重要好快就到!所以唔好似住“以家”未到就大晒咁嘅樣:lDD_008::lDD_008::lDD_008: ...
我以為你話乜都試過即係亂咁俾人屌丫嘛

未有耐不過咁,男人就算四十都冇乜特別,但女人四十已經可以宣告玩完

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆