上一頁下一頁
發新話題

28/6 倒數第2日 去馬

收藏  |  訂閱
169  14.4k

引用:
原帖由 kinyeung 於 2006-6-4 08:28 PM 發表
今天慘敗,下次再黎@@希望下次唔係俾生埃
都唔好得你幾多,我全軍覆沒,得嬴得一場位置Q :020:

全日心水提供   (前者重心  後者次選)
第一場  3天外有天 |||   4馬友利  12權勇駿
第二場  14威發 |||  1多樂寶  12領先機  9好犀利
第三場  10贏哂 |||  7沾沾自喜  14鴻霸之星  2富源
第四場  9紅酒甜心 |||  2喜樂趣  12駿駒飛躍  3伯神寶
第五場  14好好少爺 |||  7開心假日  1衝鋒槍   6威威之星  
第六場  7鴻福星威 |||  11奧利皇子  8有聲有色  9德雲才智
第七場  11真旺財 |||  1源來原去  2俊歡騰  6包裝福星
第八場  7喜皇寶 |||  8新東武士  4騏綵  12長驅
第九場  5幸運小子 |||  7甜在心頭  3醒飛飛  8勁財寶
第十場  10大富之星 ||| 3水晶皇  12大圓機  11快捷勝

係啵.........點解會少左咁多頁既....
有冇人話我知幾時回溯左-.-

引用:
原帖由 kinyeung 於 2006-6-25 12:09 PM 發表
係啵.........點解會少左咁多頁既....
有冇人話我知幾時回溯左-.-
我都答你唔到....唔到通知會cut post

中左3Q...以今日爆成咁成績都算係咁啦...我同妳一樣...第8場死左隻喜皇寶...唔係今日大大大豐收...而家變左不贏反輸...

好彩第7場都中番2百幾蚊  T  !!!

kinyeung 仔,聽晚夜馬有冇心水?呢期黑仔等你救命:006:

引用:
原帖由 siu_ma 於 2006-6-27 12:44 PM 發表
kinyeung 仔,聽晚夜馬有冇心水?呢期黑仔等你救命:006:
好啦...等我今日做下功課先.......

今晚心水提供~贏輸勿怨   前者重心  後者次之

信心指數

****        第一場    永同之寶 |||  賽馬精神    <--亂亂亂亂局好難選
***           第二場    更奇妙 |||  育成明駒     納帕
****            第三場    棋高一着 |||  短途快馬   幸運派彩
***           第四場    貴蝦王  |||  步步叻   夠信心
***           第五場    高暢  |||  綠色天地   確叻寶  跑得好
***           第六場    功力勝  |||  先機  幸運鑽石
****            第七場    青幅王 |||  我來也  藍基因
*****         第八場    快活人  |||  衝勁直前  機緣之都   森威力

引用:
原帖由 kinyeung 於 2006-6-28 01:40 PM 發表
第一場    永同之寶 |||  賽馬精神    <--亂亂亂亂局好難選
第二場    更奇妙 |||  育成明駒     納帕
第三場    棋高一着 |||  短途快馬   幸運派彩
第四場    貴蝦王  |||  步步叻   夠信心
第五場    高暢  |||  綠色天地   確叻寶
第六場    功力勝  |||  先機  幸運鑽石
第七場    青幅王 |||  我來也  藍基因
第八場    快活人  |||  衝勁直前  機緣之都  
永同之寶 棋高一著 貴蝦王 綠色天地 青幅王 同路:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆