上一頁下一頁
發新話題

如何看穿一個大年紀嘅女性仍然不斷需要生活?

收藏  |  訂閱
168  10.5k

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 16:33 發表 查看引用來源

女人冇毛又真係幾inviting嘅。 唔撲上去大啖,似乎真係講唔過去。
無毛有無毛嘅好同正⋯但有毛又有有毛嘅性感*當然要修得靚靚

都話係你自己講啦😂 依家仲要撲上去大啖咁啜🫵🏻

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 15:58 發表 查看引用來源

嘩,玩到咁大? 嗰隻咩動物嚟?
大笨象 😝

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 15:03 發表 查看引用來源

要儲幾耐至滿一浴缸🤣🤣🤣
要好多好兄弟帮幫手😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 11:22 發表 查看引用來源

Jacky Ma修毛事件當年好多人嘩嘩嘩㗎⋯人哋係出名髮型師黎㗎
Jacky Ma 兩公婆都去咗另個空間, 唔知係 take 嘢定荒唐事搞到咁.  

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-10 19:10 發表 查看引用來源

要好多好兄弟帮幫手😂
要搵泰山幫幫手, 係搵佢 call 森林啲雄性動物嚟捐獻.

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-10 12:33 發表 查看引用來源

唔lu,而家覺得下體有番啲毛man啲。只剃袋袋、會陰、pat pat

剛毛 = 密而硬嘅毛。聽講剛毛人仕零舍鹹濕。C姐莫非又係? ...
吉肥師亨好有心得, 係咪兼職埋「髮型師」 ?   只做男賓...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-10 19:10 發表 查看引用來源

要好多好兄弟帮幫手😂
😂😂😂應該要招募埋⋯兄弟都唔得呀⋯成班男人排住隊⋯

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-10 06:52 PM 發表 查看引用來源

無毛有無毛嘅好同正⋯但有毛又有有毛嘅性感*當然要修得靚靚

都話係你自己講啦😂 依家仲要撲上去大啖咁啜🫵🏻
修咗毛的確吸引好多吖嘛。剃毛事半功倍,除非做蜜臘或者激光。😖

係啦係啦,叻叻啦你,硬係篤爆人。😑

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-11 09:31 AM 發表 查看引用來源

吉肥師亨好有心得, 係咪兼職埋「髮型師」 ?   只做男賓...
係喎呵,C兄,開番間有得諗!🤣只做女賓。😋

剪男賓,女人手勢好好多。✂️😨

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-13 12:41 PM 發表 查看引用來源

😂😂😂應該要招募埋⋯兄弟都唔得呀⋯成班男人排住隊⋯
好長喎條隊要。兩、三條街咁上下,我估。🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆