上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-18 07:56 發表 查看引用來源
我都覺得大家有各自生活圈子好d
多數都係佢等我多,有時就覺得too much
始終每個人都係獨立既個體黎
要有錢先可以有間空置既屋
我就唔算大食既,我多數係個種要唔要都得既
除非個排太得閑,飽暖思淫慾la
如果唔係半年或者 ...
半年1年咁又太耐!🤣

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-4-18 07:53 發表 查看引用來源
可能係佢想同朋友炫耀一番😂
擺明架la
佢個fd都嗌佢唔好再曬😎
就算計埋黎M個d日子(會忍幾日咁),但平均每日都多於一次,我都飽到舉白旗
同佢計番次數,佢話都唔係好多姐,可以再多d,就俾我串,你射得出咩😏

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-18 08:38 發表 查看引用來源
擺明架la
就算計埋黎M個d日子(會忍幾日咁),但平均每日都多於一次,我都飽到舉白旗
同佢計番次數,佢話都唔係好多姐,可以再多d,就俾我串,你射得出咩😏 ...
咁証明你吸引啦!所以先會成日想做!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-18 08:38 發表 查看引用來源
擺明架la
同佢計番次數,佢話都唔係好多姐,可以再多d,就俾我串,你射得出咩😏 ...
射唔出 但都有方法拎你不停高潮😁

即咁講,我好享受有人愛亦遇上有人比我愛既生活,但我好早已經發現,我有愛人都好,我係唔需要日對夜對,我覺得......朋友同工作對我黎講都幾重要,即其實我係果D外冷內熱既義氣仔女黎,(好fds既朋友唔多但一叫會幫手果隻)而工作俾到我滿足感,所以拍拖好我都需要私人空間。

喂喂,妳講妳唔算大食,一年半載無都OK,即我真係好想問,女人真係可以無sex,就唔諗唔理真係可以無??
咁其實好堅喎,HAHA....... 我估10個男人9個都唔得。

回覆 142# miyeebb 的帖子

嘩⋯每日多於一次⋯夢寐以求😍😍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-4-18 09:17 發表 查看引用來源
咁証明你吸引啦!所以先會成日想做!😉
我吸引就梗架la,但都要佢咸濕同體力跟得上😂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-21 05:49 發表 查看引用來源
我吸引就梗架la,但都要佢咸濕同體力跟得上😂
咁佢都好勁呀!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-4-18 16:01 發表 查看引用來源
即咁講,我好享受有人愛亦遇上有人比我愛既生活,但我好早已經發現,我有愛人都好,我係唔需要日對夜對,我覺得......朋友同工作對我黎講都幾重要,即其實我係果D外冷內熱既義氣仔女黎,(好fds既朋友唔多但一叫會幫手果隻)而工作俾 ...
我就工作第一,因為前途黎既
朋友排第2,雖則未必一定可以互相幫忙,但一齊打打鬧鬧,都係精神上既支援
第3先會係愛情,因為我覺得好虛無。
我以前long d真係可以半年左右先開餐,之後回流香港可能工作忙又壓力大,都真係會好耐都唔想要
同K先生一齊某程度上都有少少係因為我個排都真係有需要,所以先會俾咁多機會佢😂
事後我有同佢講架,佢話如果我想要就同佢講,佢一齊會飛的過黎滿足我😅
呢個幾月,我諗絕對過60次,都真係有排都唔洗要住

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-4-21 10:58 發表 查看引用來源
我就工作第一,因為前途黎既
朋友排第2,雖則未必一定可以互相幫忙,但一齊打打鬧鬧,都係精神上既支援
第3先會係愛情,因為我覺得好虛無。
我以前long d真係可以半年左右先開餐,之後回流香港可能工作忙又壓力大,都真係會好耐都 ...
咁快就食飽嗱?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆