上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-5 15:09 發表 查看引用來源
尋晚做好晒功課再戰陽光,因為近呢幾次去陽光D技師都係唔得,多謝各師兄提供資訊😁

本身想搵相熟部長幫我留呢D穩陣號碼,點知部長返左老家,唯有去到睇情況

到場後靜到嚇死人,以為國慶都會多人少少,點知。

大堂無 ...
走時有無多番D人?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-5 14:26 發表 查看引用來源
小財唔出,大洞唔入啊😁
🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-10-5 16:33 發表 查看引用來源

層樓緊係用佢名啦. 分廿年供.
醒!拖長慢慢玩.👍🏻.......係慢慢供至真!🤭

引用:
原帖由 betfootball 於 2023-10-5 18:25 發表 查看引用來源
走時有無多番D人?
走前見到多一個熟客咁大把,見佢搵左條長腿妹上去上層廳玩鬆腿,條女對腳幾正,樣就一般啦🤭好似518號

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-6 04:03 發表 查看引用來源
走前見到多一個熟客咁大把,見佢搵左條長腿妹上去上層廳玩鬆腿,條女對腳幾正,樣就一般啦🤭好似518號
收到風早幾日皇家比人查,拉左3對😔經濟咁差都要成日查,放寬返D得唔得😭

回覆 1495# 羅湖之友 的帖子

皇家海岸?😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-6 11:46 發表 查看引用來源
皇家海岸?😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
朋友淨係講左皇家兩個字,無詳細問佢邊間,因為我都好少去皇字頭既場😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-5 15:09 發表 查看引用來源
尋晚做好晒功課再戰陽光,因為近呢幾次去陽光D技師都係唔得,多謝各師兄提供資訊😁

本身想搵相熟部長幫我留呢D穩陣號碼,點知部長返左老家,唯有去到睇情況

到場後靜到嚇死人,以為國慶都會多人少少,點知。

大堂無 ...
陽光技師係唔係仲係拉高件衫同拉低條褲?定係可以除衫除褲啦?
我都成個月冇去了.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-10-7 23:26 發表 查看引用來源

陽光技師係唔係仲係拉高件衫同拉低條褲?定係可以除衫除褲啦?
我都成個月冇去了.
衫啦高,褲除一半,方便走鬼😁我好少玩光豬,除非技師自動波除晒☺️

我去過一間海洋桑拿, 在樂園路附近, 技師除哂衫褲, 除清光幫客人打飛機

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆