上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 17:08 發表 查看引用來源
咁最後有冇比其他人知道?😉
只有一個女仔知道,因為當年帖內同佢都好熟,要俾佢知我拒絕佢既理由,只好講佢知我揀左人妻。
果位仲要係玩瑜珈,單身架,但揀左就揀左。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 17:17 發表 查看引用來源

師妹,與其話我,我會講,係女生有quality就真。
都係果句,我地又唔係為刷數據破記錄,無需難為自己,要搵,當然要有quality。
但我亦要補充講句,我無開始過既女生,唔係佢地唔好,請怪小弟無福消受遮。 ...
睇來真係多到食唔晒!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 17:09 發表 查看引用來源
咪就係囉!仲要李施華咁正!😬
師妹好似係覆你,講你食到人妻喎師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 17:19 發表 查看引用來源

只有一個女仔知道,因為當年帖內同佢都好熟,要俾佢知我拒絕佢既理由,只好講佢知我揀左人妻。
果位仲要係玩瑜珈,單身架,但揀左就揀左。
呢個又係好正?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 17:20 發表 查看引用來源

師妹好似係覆你,講你食到人妻喎師兄。
係喎!老眼昏花睇錯Tim, 唔係講緊你架咩?😂

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-6 17:08 發表 查看引用來源

你咁講,知唔知呢度好多Ching 葡萄你呀

佢哋好鬼鐘意搵人妻㗎。
咁佢哋都食唔少啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 17:20 發表 查看引用來源
睇來真係多到食唔晒!😉
師兄,唔係多少問題,只係小弟對後生女無興趣遮。
其實.......唔係只會我係咁架嘛?
師兄你鐘意後生女??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 17:24 發表 查看引用來源

師兄,唔係多少問題,只係小弟對後生女無興趣遮。
其實.......唔係只會我係咁架嘛?
師兄你鐘意後生女??
梗係,後生女同人妻各有吸引之處!不過而家年紀大只可以揀人妻啦!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-6 17:21 發表 查看引用來源
呢個又係好正?😉
呢個正架,非常爛玩,主動,而且大情大聖咩都講,同人妻兩種性格,其實好多時都會咁,一動一靜,睇你想要邊樣,但我就唔會why not both囉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-6 17:28 發表 查看引用來源

呢個正架,非常爛玩,主動,而且大情大聖咩都講,同人妻兩種性格,其實好多時都會咁,一動一靜,睇你想要邊樣,但我就唔會why not both囉。
咁師兄都好專一!👍😉
咁同人妻keep咗幾耐?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆