上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 11:59 發表 查看引用來源

後生女換晝快過換衫,而佢地班仔根本唔太想佢地著衫。
除非想認真發展,唔係換得快咪可以試多啲唔同嘅人!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 12:00 發表 查看引用來源
咁所以咪話後生女難溝囉!😂
唔好太著績囉。
後生仔最渣係心理質素,佢地心急又衝動嘛。
你咪有深度D,識安排同埋玩弄下進退囉,女生,咩年紀都好,都鐘意男人lead住成個節奏,你有主見時又俾佢發揮下,人地諗下一步你已諗到來回第三步,就係咁之嘛。
難咩?就係咁架喳師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 12:06 發表 查看引用來源

唔好太著績囉。
後生仔最渣係心理質素,佢地心急又衝動嘛。
你咪有深度D,識安排同埋玩弄下進退囉,女生,咩年紀都好,都鐘意男人lead住成個節奏,你有主見時又俾佢發揮下,人地諗下一步你已諗到來回第三步,就係咁之嘛。
難咩?就 ...
師兄果然利害!👍😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 12:03 發表 查看引用來源
除非想認真發展,唔係換得快咪可以試多啲唔同嘅人!😬
後生女其實佢地無唔認真架,只係認真咁.........玩之嘛。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 12:07 發表 查看引用來源

後生女其實佢地無唔認真架,只係認真咁.........玩之嘛。
最緊要玩得認真!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 12:07 發表 查看引用來源
師兄果然利害!👍😬
我當然唔利害,我利害就而家會吹噓如何如何食幾多乜乜物物啦。
尊重又有安全感就係咁安排架啦,你諗下,有邊個女生會唔鐘意先?
你plan得好,又lead得住同時俾女生揸主意,一來一往就係最好感覺,大家先會enjoy成個過程,我最討厭得把口又成陣酸味既人,大家男人心照,女生最唔鐘意男人低手。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 12:13 發表 查看引用來源

我當然唔利害,我利害就而家會吹噓如何如何食幾多乜乜物物啦。
尊重又有安全感就係咁安排架啦,你諗下,有邊個女生會唔鐘意先?
你plan得好,又lead得住同時俾女生揸主意,一來一往就係最好感覺,大家先會enjoy成個過程,我最討厭 ...
咁又係!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-9 11:50 發表 查看引用來源
果然識貨!😉
自然5造作。。。👍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 12:00 發表 查看引用來源

好明顯有人老花.....
一係眼大睇過龍。
無啦啦入我一野😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-9 12:02 發表 查看引用來源

師兄個口係鍚邊度?
方便就。。。中2錫邊就錫晒😍😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆