上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-1-10 12:17 發表 查看引用來源

好似話無咩feel,所以唔鍾意
係咪女女技術唔好?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-1-10 01:21 發表 查看引用來源
我過去要拎好多野俾我個fd架,岩先計過一定過千蚊。條友仲話想要食譚仔,嗌我外賣速遞俾佢😭
其實.....譚仔好食咩??
我好鐘意食米線,但譚仔唔會係我選擇。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-1-10 01:24 發表 查看引用來源
我遇過一個係勁憎女既用口,條友同我分享話有次有條女唔聽佢講死命都想用口,佢差d想一腳伸開條女,但佢係性傾向正常,會出去玩個d人黎
其實男人鐘意女生用口,簡單講不外乎視覺感覺一流,但我記得我早期都係麻麻被女生用口,因為我試過一個真係好舒服後,幾個感覺都麻麻,之後就唔太想,當然,後黎又俾我遇到好好技巧架啦。
但不如講,其實女生enjoy唔enjoy對男生用口先。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-1-10 08:54 發表 查看引用來源

係咪刨到佢痛呀。。定次次一用口就想爆。。冇得入呀😂😂
一用口就爆咁快手。

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-10 10:42 發表 查看引用來源
咁多位早晨呀!今日落雨涼左。
下星期仲凍啊,諗起都正。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 12:38 發表 查看引用來源

其實男人鐘意女生用口,簡單講不外乎視覺感覺一流,但我記得我早期都係麻麻被女生用口,因為我試過一個真係好舒服後,幾個感覺都麻麻,之後就唔太想,當然,後黎又俾我遇到好好技巧架啦。
但不如講,其實女生enjoy唔enjoy對男生用 ...
有時真係心理因素大過生理因素!同埋真係唔係個個女仔都含得舒服!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 12:40 發表 查看引用來源

下星期仲凍啊,諗起都正。
最緊要冇雨!

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-10 12:06 發表 查看引用來源

頭又濕又要擔遮有幾淒美?
無,在家休息下。
處境題:
如果落雨,個女仔拎住兩袋野行返屋企,佢無開遮,其實佢介唔介意會有人行埋去遮埋佢一份返屋企留下呢??會唔會講唔使,又或縮開怕左呢?

引用:
原帖由 bcm 於 2023-1-10 12:07 發表 查看引用來源

但做冬又乾又凍,舊時d人話乾冬濕年,好多時都中,
希望例外啦~
乾凍我鐘意,濕先係最麻煩遮。
濕,連紙都軟身埋咁既感覺,人都好似唔多提得起勁。
而家開始涼D,下星期再凍D,過年keep住就一流。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 12:48 發表 查看引用來源

處境題:
如果落雨,個女仔拎住兩袋野行返屋企,佢無開遮,其實佢介唔介意會有人行埋去遮埋佢一份返屋企留下呢??會唔會講唔使,又或縮開怕左呢? ...
我都想知,我都遇過,佢抱住隻狗,我都想遮佢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆