上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-10 12:42 發表 查看引用來源
有時真係心理因素大過生理因素!同埋真係唔係個個女仔都含得舒服!
無錯,我係男人,都唔會對個個女生想用口。
同樣,我都諗,女生會為男人用口,係女生都鐘意呢個前奏?定還是女生想男人舒服喳,可免則免呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 12:48 發表 查看引用來源

處境題:
如果落雨,個女仔拎住兩袋野行返屋企,佢無開遮,其實佢介唔介意會有人行埋去遮埋佢一份返屋企留下呢??會唔會講唔使,又或縮開怕左呢? ...
唔介意,因為真係好狼狽
我試過一個人拎住個大行李喼上樓梯,都有好心人幫我手抽過條樓梯
好多時都係日行一善mode
兩邊都唔洗諗太多

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2023-1-10 12:58 發表 查看引用來源
唔介意,因為真係好狼狽
我試過一個人拎住個大行李喼上樓梯,都有好心人幫我手抽過條樓梯
兩邊都唔洗諗太多
咁都係嘅!唔駛咪算囉!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 12:54 發表 查看引用來源

無錯,我係男人,都唔會對個個女生想用口。
同樣,我都諗,女生會為男人用口,係女生都鐘意呢個前奏?定還是女生想男人舒服喳,可免則免呢?
我諗都係想男人舒服多!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-10 12:53 發表 查看引用來源
我都想知,我都遇過,佢抱住隻狗,我都想遮佢!
其實男人就係有呢D忌諱,想幫人,亦都怕被誤會架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 13:57 發表 查看引用來源

其實男人就係有呢D忌諱,想幫人,亦都怕被誤會架。
係呀!比人拒絕好似好瘀咁!😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2023-1-10 12:58 發表 查看引用來源
唔介意,因為真係好狼狽
兩邊都唔洗諗太多
我記得第一次係見一位空姐,落雨時落巴士,一人拎住兩個喼,果時想幫,但怕被以為咸濕大叔,就無行動。
及後一次返屋企,見到一個小姐又係無遮,行得唔快情況下我上前遮埋佢,大家仲住埋同一棟大廈,原來佢就係平時係gym room間唔中撞見既鄰居小姐。
今早又係落雨,又有另一位有類似情況。

我就諗,其實想幫人係好簡單,無諗會有下文架。
只係人大左,怕被女生誤會男人有意思遮,尤其我呢D遮左半邊面對眼會份外咸濕既人。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-10 12:31 發表 查看引用來源
係咪女女技術唔好?
咁我就唔知la
但應該就唔關事,好似食野咁,大部分人鍾意食魚生,但總有d人覺得麻麻,唔鍾意食,咁唔可以代表條友無食過靚魚生

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 12:34 發表 查看引用來源
其實.....譚仔好食咩??
我好鐘意食米線,但譚仔唔會係我選擇。
我覺得譚仔唔好食,我鍾意食景霖多d

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-1-10 12:48 發表 查看引用來源
處境題:
如果落雨,個女仔拎住兩袋野行返屋企,佢無開遮,其實佢介唔介意會有人行埋去遮埋佢一份返屋企留下呢??會唔會講唔使,又或縮開怕左呢? ...
唔介意丫,有時係街我見有人無遮而我又有,我都會遮埋人地
人地送我到樓下,我會報以微笑咁同佢講唔該

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆